דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגיות טעימות וקלות להכנה

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 34 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מועכים בקערה את הבננות למרכם אחיד.
  • 2 מוסיפים את כל ארבעת הקמחים ומערבבים היטב.
  • 3 מוסיפים את פירות היער ומערבבים.
  • 4 משמנים נייר אפייה במעט שמן קוקוס, יוצרים עוגיות יפות ומניחים בתבנית.
  • 5 אופים בחום של 175 מעלות (טורבו) כחצי שעה או עד שהקצוות משחימות מעט.
  • 6 לאחר שמתקרר, ניתן לאחסן בקופסא אטומה במקרר.
  • בתיאבון!
טיפ למתכון
ניתן להחליף את פירות היער בשוקולד צ`יפס או אגוזים קצוצים.
עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של מיכל דינר

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)55164
חלבונים (גרם)0.95 2.8
פחמימות (גרם)824
מתוכן סוכרים (גרם)3.43 10.14
שומנים (גרם)2.41 7.13
מתוכם שומן רווי (גרם)1.65 4.89
נתרן (מ"ג)1.343.96
סיבים תזונתיים (גרם)1.77 5.23
מים (גרם)20.1759.68
ויטמין A (מק"ג)0.812.39
ויטמין B (מ"ג)0.41.19
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.02
ויטמין B2 (מ"ג)0.020.06
ויטמין B3 (מ"ג)0.180.53
ויטמין B5 (מ"ג)0.090.27
ויטמין B6 (מ"ג)0.10.29
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)5.3915.94
ויטמין C (מ"ג)2.346.93
ויטמין E (מ"ג)0.030.08
ויטמין K (מק"ג)0.130.4
סידן (מ"ג)1.353.98
ברזל (מ"ג)0.070.21
מגנזיום (מ"ג)7.2721.51
זרחן (מ"ג)5.9317.53
אבץ (מ"ג)0.040.12
אשלגן (מ"ג)96.42285.27
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.020.07
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.02
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.020.05
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.020.05
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.020.05

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
13.5% 18.4% 7.2% 60.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.27 (0.34 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.