דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 157 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 חותכים את המלון (1 ק"ג מלון) לקוביות גסות.
  • 2 טוחנים את המלון במעבד מזון עם כף אחת של מיץ לימון עד לקבלת מחית חלקה ללא גושים.
  • 3 בסיר מחממים חלב, מים, דבש, סוכר ולימון עד לרתיחה.
  • 4 מנמיכים את האש ומבשלים עד שהתערובת מקבלת צבע קרמלי בהיר (15-20 דקות).
  • 5 יוצקים את התערובת החמה לקערת מעבד המזון עם המלון ומעבדים כמה שניות לאיחוד החומרים ועד שקערת המעבד מתקררת.
  • 6 מקציפים את השמנת המתוקה עם אבקת הסוכר עד לקבלת קצפת יציבה.
  • 7 מקפלים את הקצפת כף אחר כף לתערובת המלון ומערבבים בעדינות עד לאיחוד התערובות.
  • 8 אם קשה לאחד את התערובות ניתן להיעזר במיקסר לערבול קל מאוד.
  • 9 מקפיאים את התערובת בתבנית למשך הלילה. למחרת שוברים את התערובת הקפואה לחתיכות גסות באמצעות מזלג.
  • 10 טוחנים במעבד את חתיכות התערובת הקפואה עד שהיא מתרככת, מחזירים להקפאה ונהנים.
  • 11 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף חופן נענע טריה ולטחון אותה עם המלון.

ציוד נדרש: מעבד מזון.

- פרסומת -

כנסו: ספר המתכונים של טל אברזל

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)181115
חלבונים (גרם)1.97 1.25
פחמימות (גרם)2416
מתוכן סוכרים (גרם)11.03 7.03
שומנים (גרם)8.84 5.63
מתוכם שומן רווי (גרם)0.5 0.32
כולסטרול (מ"ג)29.96 19.09
נתרן (מ"ג)33.3321.24
סיבים תזונתיים (גרם)0.8 0.51
מים (גרם)86.9655.42
ויטמין A (מק"ג)147.8994.25
ויטמין B (מ"ג)0.880.56
ויטמין B1 (מ"ג)0.040.02
ויטמין B2 (מ"ג)0.020.01
ויטמין B3 (מ"ג)0.650.41
ויטמין B5 (מ"ג)0.090.06
ויטמין B6 (מ"ג)0.060.04
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)18.6311.87
ויטמין C (מ"ג)32.8920.96
ויטמין E (מ"ג)0.050.03
ויטמין K (מק"ג)2.191.39
סידן (מ"ג)46.8629.86
ברזל (מ"ג)0.190.12
מגנזיום (מ"ג)10.76.82
זרחן (מ"ג)13.38.47
אבץ (מ"ג)0.160.1
אשלגן (מ"ג)236.7150.84
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.070.05
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.040.03
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.030.02
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)00
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)00

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.2% 24.6% 5.5% 67.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
פסטה בולונז קלה להכנה

פסטה בולונז קלה להכנה

חצילים אפויים בטעם אחר

חצילים אפויים בטעם אחר

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! רוצים לנסות?

תפוח אדמה קריספי

תפוח אדמה קריספי

אורז אדום עם נקניקיות ושעועית ירוקה

אורז אדום עם נקניקיות ושעועית ירוקה

סלט ביצים טבעוני

סלט ביצים טבעוני

בצק לפיצה: איך מכינים פיצה ביתית מעולה?

בצק לפיצה: איך מכינים פיצה ביתית מעולה?

מגש סושי בסניף נגיסה סושי בר הכשר, כיכר המדינה
תוכן שיווקי

מגש סושי בסניף נגיסה סושי בר הכשר, כיכר המדינה

169 ₪