דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
שילוב נהדר של טעמים למנה ראשונה מושלמת

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 680 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 כרובית בינונית מפורקת לפרחים הכי קטנים - להניח בתוך קערה, למלא במים ולהוסיף למים חצי כוס חומץ.
  • 2 להשרות בערך חצי שעה.
  • 3 לסנן את הכרובית מהמים, להכניס לקערה מתאימה.
  • 4 לקצוץ את השמיר ולהוסיף.
  • 5 לפזר מעל את המלח.
  • 6 לשפוך את החומץ הנותר והשמן ולערבב.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר להחליף את השמן במיונז למי שאוהב.
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
לקבלת סלט יותר דיאטטי ניתן להוסיף 2 כפות שמן במקום 4 כפות.
- פרסומת -

כנסו: ספר המתכונים של בתיה דורון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)13320
חלבונים (גרם)5 0.73
פחמימות (גרם)142
מתוכן סוכרים (גרם)5.39 0.79
שומנים (גרם)7.76 1.14
מתוכם שומן רווי (גרם)0.52 0.08
נתרן (מ"ג)790.72116.25
סיבים תזונתיים (גרם)5.95 0.87
מים (גרם)619.5891.09
ויטמין A (מק"ג)649.41
ויטמין B (מ"ג)3.960.58
ויטמין B1 (מ"ג)0.140.02
ויטמין B2 (מ"ג)0.190.03
ויטמין B3 (מ"ג)1.430.21
ויטמין B5 (מ"ג)1.530.22
ויטמין B6 (מ"ג)0.530.08
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)151.9122.33
ויטמין C (מ"ג)117.7217.31
ויטמין E (מ"ג)0.180.03
ויטמין K (מק"ג)35.95.28
סידן (מ"ג)95.0813.98
ברזל (מ"ג)2.050.3
מגנזיום (מ"ג)46.486.83
זרחן (מ"ג)109.316.07
אבץ (מ"ג)0.810.12
אשלגן (מ"ג)798.16117.34
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.120.02
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.090.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.040.01
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.140.02
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.140.02

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
18.2% 23.8% 15.3% 42.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.