דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
קינוח אישי מושלם

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 159 גרם למנה\יחידה (8 יחידות גדולות או 16 קטנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 בקערה טורפים היטב את הגבינות עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים את החלבון, תמצית הוניל והסוכר, ומערבבים היטב.
  • 2 בקערה קטנה טורפים את החלב עם הקורנפלור עד לקבלת תערובת חלקה, ומוסיפים אותה לתערובת הגבינות. מערבבים היטב ויוצקים לכלים אישיים עד לחצי מגובה הכלי.
  • 3 מועכים את הפטל באמצעות מזלג למחית ומעל כל כלי אישי יוצקים כפית מהתערובת. באמצעות סכין או קיסם יוצרים דוגמת שיש עם הפטל על הגבינה.
  • 4 אופים בתנור שחומם מראש ל- 160 מעלות (בתחתית התנור יש להניח תבנית עם מים רותחים) למשך כ- 30-40 דקות או עד שהעוגות מכפילות את נפחן ויציבות, אך רוטטות מעט במרכז.
  • 5 מכבים את התנור ומשאירים את הדלת פתוחה מעט עד שהן מצטננות ונפחן יורד. לשמור את העוגות במקרר לילה לפני האכילה כדי שהטעם ישתבח.
  • 6 בתיאבון חיוך
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
ביחס לעוגות גבינה המתכון נחשב דל שומן, אך יש לא מעט סוכר ולכן לא דיאטטי.
עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של טל אברזל

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)196123
חלבונים (גרם)12.62 7.92
פחמימות (גרם)2717
מתוכן סוכרים (גרם)17.88 11.23
שומנים (גרם)4.06 2.55
מתוכם שומן רווי (גרם)2.33 1.46
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.020.01
כולסטרול (מ"ג)11.66 7.32
נתרן (מ"ג)227.52142.87
סיבים תזונתיים (גרם)2.41 1.51
מים (גרם)26.716.76
ויטמין A (מק"ג)0.50.31
ויטמין B (מ"ג)0.320.2
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.040.02
ויטמין B3 (מ"ג)0.160.1
ויטמין B5 (מ"ג)0.090.06
ויטמין B6 (מ"ג)0.010.01
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)5.463.43
ויטמין B12 (מק"ג)00
ויטמין C (מ"ג)6.554.11
ויטמין E (מ"ג)0.220.14
ויטמין K (מק"ג)1.951.22
סידן (מ"ג)84.4253.01
ברזל (מ"ג)0.180.11
מגנזיום (מ"ג)6.233.91
זרחן (מ"ג)8.115.09
אבץ (מ"ג)0.110.07
אשלגן (מ"ג)48.4930.45
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.090.06
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.030.02
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.060.04
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.020.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.010.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.2% 8.7% 27.1% 59%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.1 (0.11 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
מה דעתך?