דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מרק בצל ביתי וטעים

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 404 גרם למנה\יחידה (כ- 12 מנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לבשל בסיר גדול מים, אבקת מרק עוף (רצוי אבקת מרק עוף פרווה), גזרים וגבעולי פטרוזיליה שלמים.
  • 2 לטגן במחבת מכוסה 7 בצלים עם 3 כפות שמן ו- 50 גרם חמאה לכ- 20 דקות.
  • 3 לאחר 20 דקות, להוסיף לבצל המטוגן 3 כפות קמח, לערבב 3 דקות ולהוריד מהאש.
  • 4 להוסיף הכל למרק, להוציא את גבעולי הפטרוזיליה, ולהמשיך לבשל את המרק.
  • 5 את היין הלבן להוסיף בסוף.
  • 6 בהגשה לפזר מעל גבינה צהובה ולהגיש עם קרוטונים.
  • 7 בתיאבון חיוך

מתאים גם להגשה בחג שבועות.

עוד הצעות למתכונים

בואו לבקר באתר של מור

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)21553
חלבונים (גרם)4.89 1.21
פחמימות (גרם)297
מתוכן סוכרים (גרם)10.59 2.62
שומנים (גרם)7.44 1.84
מתוכם שומן רווי (גרם)2.41 0.6
כולסטרול (מ"ג)3.5 0.87
נתרן (מ"ג)871.72215.68
סיבים תזונתיים (גרם)4.03 1
מים (גרם)352.1987.14
ויטמין A (מק"ג)364.2790.13
ויטמין B (מ"ג)1.570.39
ויטמין B1 (מ"ג)0.110.03
ויטמין B2 (מ"ג)0.070.02
ויטמין B3 (מ"ג)0.680.17
ויטמין B5 (מ"ג)0.340.08
ויטמין B6 (מ"ג)0.320.08
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)43.5310.77
ויטמין C (מ"ג)19.514.83
ויטמין E (מ"ג)0.490.12
ויטמין K (מק"ג)108.9926.97
סידן (מ"ג)95.5523.64
ברזל (מ"ג)1.060.26
מגנזיום (מ"ג)31.977.91
זרחן (מ"ג)86.6721.44
אבץ (מ"ג)0.590.15
אשלגן (מ"ג)461.05114.07
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.180.04
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.170.04
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.070.02
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.070.02

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.9% 16.4% 10.8% 63.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.