גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | מרקים | » | מרק בצל צרפתי קלאסי |
6 מנות/יחידות, 595 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
שיטת ההכנה כוללת גם אידוי. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 267 | 45 |
חלבונים (גרם) | 6.76 | 1.14 |
פחמימות (גרם) | 34 | 6 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 13.52 | 2.27 |
שומנים (גרם) | 10.51 | 1.77 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 4.43 | 0.75 |
כולסטרול (מ"ג) | 24.81 | 4.17 |
נתרן (מ"ג) | 654.53 | 110.04 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 3.87 | 0.65 |
מים (גרם) | 475.83 | 79.99 |
ויטמין A (מק"ג) | 1.71 | 0.29 |
ויטמין B (מ"ג) | 1.33 | 0.22 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.11 | 0.02 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.06 | 0.01 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 0.46 | 0.08 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 0.31 | 0.05 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.35 | 0.06 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 40.78 | 6.85 |
ויטמין C (מ"ג) | 14.83 | 2.49 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.05 | 0.01 |
ויטמין K (מק"ג) | 1.34 | 0.23 |
סידן (מ"ג) | 149.66 | 25.16 |
ברזל (מ"ג) | 0.8 | 0.13 |
מגנזיום (מ"ג) | 33.52 | 5.63 |
זרחן (מ"ג) | 94.64 | 15.91 |
אבץ (מ"ג) | 0.6 | 0.1 |
אשלגן (מ"ג) | 449.38 | 75.55 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.2 | 0.03 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.01 | 0 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.19 | 0.03 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.08 | 0.01 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.08 | 0.01 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם