דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 536 גרם למנה\יחידה (כ- 5 מנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לפרוס את הכרוב לפרוסות דקות.
  • 2 לקצוץ את הבצל.
  • 3 לערבב את תערובת הבצל והכרוב עם מעט מלח. יש לעסות את המלח יחד עם הירקות ולהמתין כחצי שעה לריכוך חלקי של הכרוב.
  • 4 לרסק את הגזר על פומפייה ולהוסיף לתערובת הכרוב והבצל.
  • 5 לחתוך את הפלפלים לקוביות קטנות ולהוסיף ליתר הירקות.
  • 6 להוסיף את המיונז והפלפל הלבן לתערובת הירקות.
  • 7 לקרר את הסלט. לאחר הקירור לטעום את הסלט ולתקן את התיבול לפי הטעם האישי.
  • 8 זהירות עם הפלפל הלבן. הפלפל הלבן חריף יותר מפלפל שחור.
  • 9 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות ברוריה קטלב

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)18334
חלבונים (גרם)6.17 1.15
פחמימות (גרם)387
מתוכן סוכרים (גרם)18.53 3.46
שומנים (גרם)3.01 0.56
מתוכם שומן רווי (גרם)0.53 0.1
נתרן (מ"ג)339.3263.31
סיבים תזונתיים (גרם)12.44 2.32
מים (גרם)479.789.5
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)850.8158.73
ויטמין B (מ"ג)4.890.91
ויטמין B1 (מ"ג)0.310.06
ויטמין B2 (מ"ג)0.230.04
ויטמין B3 (מ"ג)2.290.43
ויטמין B5 (מ"ג)1.140.21
ויטמין B6 (מ"ג)0.740.14
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)185.6134.63
ויטמין C (מ"ג)214.9640.1
ויטמין E (מ"ג)1.670.31
ויטמין K (מק"ג)248.2546.31
סידן (מ"ג)174.4632.55
ברזל (מ"ג)2.160.4
מגנזיום (מ"ג)62.0611.58
זרחן (מ"ג)147.0127.43
אבץ (מ"ג)1.020.19
אשלגן (מ"ג)1,044194.82
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.20.04
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.180.03
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.080.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.070.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
21% 5.1% 10.4% 63.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.