דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
חצ`פורי תרד וטופו
חצ`פורי תרד וטופו
חצ`פורי תרד וטופו
מאפה במילוי תרד וטופו

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 444 גרם למנה\יחידה (4 יחידות חצ`פורי)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • הכנת המלית:
  • 1 מפשירים ומסננים היטב את מדליוני התרד (חשוב שלא ישארו כמעט מים).
  • 2 מוסיפים את הטופו ומועכים את הכל לעיסה הומוגנית ככל האפשר.
  • 3 מוסיפים מלח ופלפל שחור לפי הטעם. אפשר להוסיף מעט שמן זית ליצירת עיסה נימוחה יותר (1-2 כפות).
  • הרכבת המאפה:
  • 1 מחלקים את הבצק לארבעה חלקים שווים.
  • 2 מרדדים כל חלק לעלה בגודל 30X25 ס"מ.
  • 3 מורחים מעט שמן זית (כפית שמן זית לכל עלה - סה"כ 4 כפיות) על העלה ומניחים בשליש התחתון של המלבן רבע מכמות המלית.
  • 4 מכסים עם העלה שמתחת וסוגרים מהצדדים. מגלגלים עד לקבלת "נקניק" שבתוכו סגור המילוי.
  • 5 את ה"נקניק" שהתקבל הופכים לחילזון (ראו תמונה).
  • 6 מורחים מעט שמן זית (כפית שמן זית על כל מאפה - סה"כ 4 כפיות) ומפזרים שומשום על המאפה.
  • 7 דוקרים במזלג את החלק העליון של החילזון. מניחים בתבנית משומנת. חוזרים על התהליך עם שלושת חלקי הבצק הנותרים.
  • 8 מכניסים לתנור מחומם מראש בטמפרטורה של 200 מעלות. אופים למשך 30-40 דקות או עד קבלת גוון צהבהב.
  • 9 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות אורנה אבידן

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)1,237279
חלבונים (גרם)30.95 6.98
פחמימות (גרם)10123
מתוכן סוכרים (גרם)0 0
שומנים (גרם)79.06 17.83
מתוכם שומן רווי (גרם)30.78 6.94
נתרן (מ"ג)1,633368.1
סיבים תזונתיים (גרם)1.31 0.29
מים (גרם)0.010
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)0.020
ויטמין B (מק"ג)2.30.52
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)00
ויטמין B3 (מ"ג)00
ויטמין B6 (מ"ג)00
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)0.010
ויטמין C (מ"ג)0.030.01
ויטמין E (מ"ג)00
ויטמין K (מק"ג)0.20.05
סידן (מ"ג)232.7952.49
ברזל (מ"ג)0.620.14
מגנזיום (מ"ג)0.250.06
זרחן (מ"ג)0.220.05
אבץ (מ"ג)00
אשלגן (מ"ג)1.610.36
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)00
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)00
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)00
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)00

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.6% 37.2% 14.6% 47.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.6 (0.6 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

קובה מצות

קובה מצות

קציצות עדשים ללא גלוטן

קציצות עדשים ללא גלוטן

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

חרוסת של סבתא ג'ילברט

חרוסת של סבתא ג'ילברט

אריסה חריפה קלה להכנה

אריסה חריפה קלה להכנה

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה
תוכן שיווקי

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה