דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מרק עשיר בתפוחי אדמה

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 241 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 מטגנים את הבצל עד הזהבה.
  • 2 מוסיפים את השום לעוד כ- 2 דקות טיגון ומערבבים.
  • 3 מוסיפים כף קמח ומערבבים.
  • 4 מוסיפים את תפו"א + התבלינים ומערבבים לעוד כ- 3 דקות.
  • 5 מוסיפים 2 ליטר מים ומביאים לרתיחה.
  • 6 ממשיכים לבשל עוד כ- 20 עד 25 דקות על אש בינונית.
  • 7 10 דקות לפני מוסיפים את הפטרוזיליה, טועמים ומתקנים תיבול.
  • 8 מרק תפוחי האדמה מוכן - בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של שרית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)21991
חלבונים (גרם)4.37 1.81
פחמימות (גרם)4519
מתוכן סוכרים (גרם)3.79 1.57
שומנים (גרם)3.1 1.29
מתוכם שומן רווי (גרם)0.25 0.1
כולסטרול (מ"ג)0.23 0.09
נתרן (מ"ג)482.5199.85
סיבים תזונתיים (גרם)4.15 1.72
מים (גרם)185.8476.97
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)6.032.5
ויטמין B (מ"ג)4.431.84
ויטמין B1 (מ"ג)0.210.09
ויטמין B2 (מ"ג)0.050.02
ויטמין B3 (מ"ג)2.551.06
ויטמין B5 (מ"ג)1.010.42
ויטמין B6 (מ"ג)0.590.24
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)25.8910.72
ויטמין C (מ"ג)18.687.74
ויטמין E (מ"ג)0.050.02
ויטמין K (מק"ג)27.7311.49
סידן (מ"ג)31.613.09
ברזל (מ"ג)0.980.4
מגנזיום (מ"ג)44.0218.23
זרחן (מ"ג)94.939.31
אבץ (מ"ג)0.650.27
אשלגן (מ"ג)707.66293.11
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.130.05
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.020.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.10.04
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.030.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.030.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.4% 5.5% 7.8% 79.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.