דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
בטטות בשומשום
בטטות בשומשום

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 322 גרם למנה\יחידה (כ- 4 מנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לקלף את הבטטות ולחתוך לקוביות קטנות.
  • 2 להוסיף רוטב סויה ומעט שמן שומשום ולערבב (זהירות, שמן השומשום דומיננטי בטעמו ולכן יש להשתמש בכמה טיפות בודדות).
  • 3 לשים בתבנית אפייה, לפזר מעל את השומשום ולכסות בנייר כסף.
  • 4 לאפות בחום בינוני של 180 מעלות למשך כ- 20 דקות, להוריד את נייר הכסף ולאפות עוד כ- 10 דקות.
  • 5 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

בואו לבקר בספר המתכונים שלי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)28288
חלבונים (גרם)5.63 1.75
פחמימות (גרם)5718
מתוכן סוכרים (גרם)17.97 5.58
שומנים (גרם)4.23 1.31
מתוכם שומן רווי (גרם)0.68 0.21
נתרן (מ"ג)181.9656.55
סיבים תזונתיים (גרם)7.83 2.43
מים (גרם)250.8777.97
ויטמין A (מק"ג)2,463765.6
ויטמין B (מ"ג)4.361.36
ויטמין B1 (מ"ג)0.180.05
ויטמין B2 (מ"ג)0.150.05
ויטמין B3 (מ"ג)1.680.52
ויטמין B5 (מ"ג)1.820.57
ויטמין B6 (מ"ג)0.520.16
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)18.785.84
ויטמין C (מ"ג)40.0612.45
ויטמין E (מ"ג)2.950.92
ויטמין K (מק"ג)6.622.06
סידן (מ"ג)84.5126.27
ברזל (מ"ג)2.250.7
מגנזיום (מ"ג)56.3417.51
זרחן (מ"ג)100.1631.13
אבץ (מ"ג)0.630.19
אשלגן (מ"ג)719.9223.75
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.320.1
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.320.1
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.120.04
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.120.04

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
10.5% 5.7% 7.6% 76.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.07 (0.08 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.