דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 109 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לחמם את השמן במחבת, להוסיף את השאלוט המקולפים ולטגן כ- 20 דקות (לערבב מדי פעם).
  • 2 להוסיף את החומץ הבלסמי והסוכר, ולהמשיך לבשל תוך כדי ערבוב תמידי, עד שכל הבצלצלים מקורמלים (כ- 10 דקות). יוצא טעים!
  • 3 בתיאבון חיוך
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
הבצל משחרר סוכרים בבישול, ניתן להפחית בסוכר לכפית ולאבד קלוריות אך לא לאבד מהטעם.
עוד הצעות למתכונים

בואו לבקר בספר המתכונים שלי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)120110
חלבונים (גרם)2.51 2.29
פחמימות (גרם)2119
מתוכן סוכרים (גרם)0.3 0.27
שומנים (גרם)3.78 3.46
מתוכם שומן רווי (גרם)0.58 0.53
נתרן (מ"ג)12.4611.39
מים (גרם)81.3374.34
ויטמין A (מק"ג)6054.84
ויטמין B (מ"ג)0.950.87
ויטמין B1 (מ"ג)0.060.05
ויטמין B2 (מ"ג)0.020.02
ויטמין B3 (מ"ג)0.20.18
ויטמין B5 (מ"ג)0.290.27
ויטמין B6 (מ"ג)0.350.32
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)3431.08
ויטמין C (מ"ג)87.31
סידן (מ"ג)37.5434.31
ברזל (מ"ג)1.211.11
מגנזיום (מ"ג)21.2419.41
זרחן (מ"ג)60.3855.19
אבץ (מ"ג)0.40.37
אשלגן (מ"ג)336.24307.35
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.040.04
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.040.03
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.010.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.010.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 14.1% 9.4% 76.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.16 (0.16 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.