דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
אוזני המן שוקולד
אוזני המן שוקולד
אוזני המן במילוי שוקולד

מצרכים למתכון

40 מנות/יחידות, 38 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל אוזני ההמן)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לעבד במעבד מזון או ביד את הקמח והחמאה (רכה מעט וחתוכה לקוביות) עד לקבלת תערובת פירורית. להוסיף את כל שאר מצרכי הבצק ולהמשיך לעבד עד לקבלת בצק רך. ברגע שמתקבל בצק להפסיק לעבד (מדובר בבצק פריך - כמה שפחות התעסקות). להכניס למקרר לשעה לפחות.
  • 2 לחלק את הבצק ל- 5 כדורים. לרדד כל כדור לעלה דק (1-2 ס"מ), לקרוץ בעזרת חותכן עוגיות או כוס עיגולים מהבצק, למלא בין רבע כפית לחצי כפית מהמילוי (תלוי בגודל) ולסגור לצורת אוזן המן.
  • 3 להניח את אוזני ההמן על תבנית עם נייר אפייה ולאפות בחום בינוני של 180 מעלות עד להזהבה קלה. זהירות - לא לאפות יתר על המידה. מדובר בתהליך אפייה של בין 15-20 דקות, תלוי בתנור.
  • 4 זהו - לצנן מעט, לעטר באבקת הסוכר אם רוצים ולהתענג!
  • 5 בתיאבון חיוך

אוזני המן אלה מאוד פריכות, אני אוהבת אותן דקיקות ועם הרבה מילוי.

עוד הצעות למתכונים

כנסו לדף הפייסבוק של רחלי בזוב

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)149395
חלבונים (גרם)1.91 5.06
פחמימות (גרם)2052
מתוכן סוכרים (גרם)3.39 8.98
שומנים (גרם)6.98 18.47
מתוכם שומן רווי (גרם)3.24 8.56
כולסטרול (מ"ג)26.95 71.29
נתרן (מ"ג)28.6875.86
סיבים תזונתיים (גרם)0.02 0.05
מים (גרם)5.9515.73
ויטמין A (מק"ג)5.2713.93
ויטמין B (מ"ג)0.441.17
ויטמין B1 (מ"ג)0.030.07
ויטמין B2 (מ"ג)0.030.09
ויטמין B3 (מ"ג)0.30.8
ויטמין B5 (מ"ג)0.040.12
ויטמין B6 (מ"ג)0.030.09
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)2.225.88
ויטמין B12 (מק"ג)0.030.07
ויטמין C (מ"ג)12.64
ויטמין D (מק"ג)0.070.19
ויטמין E (מ"ג)0.040.1
ויטמין K (מק"ג)0.010.03
סידן (מ"ג)25.3
ברזל (מ"ג)0.040.12
מגנזיום (מ"ג)0.260.69
זרחן (מ"ג)5.5114.59
אבץ (מ"ג)0.030.09
אשלגן (מ"ג)4.1711.04
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.060.15
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.050.13
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.160.42
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.150.38

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 24.3% 6.7% 68.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.32 (0.32 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.