דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פיצת לוטוס
פיצת לוטוס
פיצה מתוקה ושחיתותית

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 67 גרם למנה\יחידה (2 פיצות בינוניות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 מחממים את התנור מראש לחום של 180 מעלות.
  • 2 בקערה מערבבים את המצרכים היבשים (הקמח, אבקת האפייה ואבקת הקקאו), ויוצרים גומה שבתוכה מוסיפים את המצרכים הרטובים (השמן, המים והיוגורט).
  • 3 מערבבים בכף עץ עד לקבלת בצק, מוציאים את הבצק מהקערה, לשים עד לאיחוד מוחלט של המצרכים, מחלקים ל- 2 עיגולים ומרדדים עם מערוך כל חלק בנפרד לעיגול בגודל תבנית פיצה.
  • 4 מעבירים את הבצק לתבנית עם נייר אפייה, מורחים את הממרח הרצוי, מפזרים את התוספות שבוחרים ומכניסים לתנור במשך כ- 15-20 דקות בחום של 180 מעלות.
  • 5 מחכים בסבלנות (אם זה אפשרי) וכשזה מוכן זוללים פיצת לוטוס מפנקת ומושחתת במיוחד!
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
תוספת נוספת לבחירה: רבע צנצנת שוקולד נוטלה, חצי כוס מרשמלו חתוך ו- 10 דובוני גומי. אפשר להתפרע עם התוספות כיד הדמיון.

ציוד נדרש: 2 תבניות פיצה.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות תהילה בן-אבו

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)205308
חלבונים (גרם)4.99 7.5
פחמימות (גרם)2842
מתוכן סוכרים (גרם)0.76 1.15
שומנים (גרם)6.36 9.57
מתוכם שומן רווי (גרם)0.63 0.94
נתרן (מ"ג)51.6877.71
סיבים תזונתיים (גרם)2.72 4.1
מים (גרם)5.027.55
ויטמין A (מק"ג)10.615.94
ויטמין B (מ"ג)2.443.67
ויטמין B1 (מ"ג)0.170.25
ויטמין B2 (מ"ג)0.070.1
ויטמין B3 (מ"ג)2.193.3
ויטמין B5 (מ"ג)0.010.02
ויטמין B6 (מ"ג)00
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)0.070.11
ויטמין B12 (מק"ג)00.01
ויטמין C (מ"ג)00
ויטמין E (מ"ג)00
ויטמין K (מק"ג)0.010.02
סידן (מ"ג)40.560.9
ברזל (מ"ג)1.111.68
מגנזיום (מ"ג)1.11.65
זרחן (מ"ג)24.3436.6
אבץ (מ"ג)0.020.03
אשלגן (מ"ג)8.3212.51
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)00
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)00
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.020.02
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.020.02

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.5% 15.2% 12% 66.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.19 (0.21 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
מה דעתך?