דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
ארוחת פסטה עם זיתים שחורים

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 365 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לבשל את הפסטה במי מלח למשך כ- 10 דקות או עד להתרככות, לשטוף במים קרים ולסנן.
  • 2 לחמם את השמן בסיר, להוסיף את התבלינים והזיתים (לשטוף ולהשרות אותם מעט במים להסרת המליחות - זיתים ללא גלעין), לערבב, להוסיף את הפסטה ולערבב שוב עד שהפסטה תספוג את התבלינים (3-4 דקות).
  • 3 להעביר לכלי הגשה ולקשט בפטרוזיליה ועגבניות שרי.
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להשתמש בכל סוג פסטה שאוהבים.
עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)457125
חלבונים (גרם)9.99 2.74
פחמימות (גרם)6418
מתוכן סוכרים (גרם)0.84 0.23
שומנים (גרם)17.79 4.88
מתוכם שומן רווי (גרם)1.55 0.43
נתרן (מ"ג)1,737476.39
סיבים תזונתיים (גרם)0.54 0.15
מים (גרם)231.8863.6
ליקופן (מ"ג)0.770.21
ויטמין A (מק"ג)22.686.22
ויטמין B (מ"ג)0.380.1
ויטמין B1 (מ"ג)0.020
ויטמין B2 (מ"ג)0.010
ויטמין B3 (מ"ג)0.230.06
ויטמין B5 (מ"ג)0.050.01
ויטמין B6 (מ"ג)0.060.02
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)8.252.26
ויטמין C (מ"ג)7.342.01
ויטמין E (מ"ג)0.220.06
ויטמין K (מק"ג)2,524692.31
סידן (מ"ג)18.75.13
ברזל (מ"ג)0.320.09
מגנזיום (מ"ג)7.72.11
זרחן (מ"ג)12.893.54
אבץ (מ"ג)0.130.04
אשלגן (מ"ג)96.1626.37
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.040.01
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.040.01
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.020.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.020.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.6% 19.2% 10.8% 69.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.24 (0.24 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.