דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
תוספת טעימה מארבעה מצרכים בלבד

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 61 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מחממים את שמן הזית במחבת גדולה (בהתחלה על אש נמוכה כדי שהשמן לא יקפוץ בעת שמוסיפים את השעועית הירוקה).
  • 2 מוסיפים את השעועית הירוקה הארוכה המוקפאת ומערבבים כל הזמן עד שהקרח נמס (השמן מעט קופץ - יש להיזהר, אם כי לא מדובר בשמן עמוק).
  • 3 מוסיפים את השום ומערבבים עד להזהבה קלה של השום.
  • 4 מוסיפים את הצ`ילי המתוק ומקפיצים עוד כ- 5-10 דקות.
  • 5 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות מעין צדוק

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)78128
חלבונים (גרם)1.12 1.85
פחמימות (גרם)611
מתוכן סוכרים (גרם)0.06 0.09
שומנים (גרם)5.55 9.16
מתוכם שומן רווי (גרם)0.84 1.39
נתרן (מ"ג)16.9527.97
סיבים תזונתיים (גרם)0.57 0.94
מים (גרם)3.285.42
ויטמין B (מ"ג)0.160.26
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.02
ויטמין B2 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B3 (מ"ג)0.040.06
ויטמין B5 (מ"ג)0.030.06
ויטמין B6 (מ"ג)0.070.11
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)0.170.28
ויטמין C (מ"ג)1.752.88
ויטמין E (מ"ג)00.01
ויטמין K (מק"ג)0.10.16
סידן (מ"ג)10.1416.73
ברזל (מ"ג)0.10.16
מגנזיום (מ"ג)1.42.31
זרחן (מ"ג)8.5714.14
אבץ (מ"ג)0.060.11
אשלגן (מ"ג)22.4637.06
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.010.02
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.010.02
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)00
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)00

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.2% 40.8% 8.3% 46.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.