דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
העוגיות המיוחדות שתכינו בחול המועד

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 14 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 להקציף במיקסר את הביצה עם הסוכר למשך כ- 6 דקות עד שמתקבלת קציפה בהירה ותפוחה.
  • 2 להמיס את השוקולד הלבן ביחד עם החמאה בבן-מארי.
  • 3 להוסיף את השוקולד המומס אל הקציפה ולערבב רק עד לאחידות.
  • 4 לערבב בקערה את המצרכים היבשים (הקוקוס, קמח תפוחי האדמה, אבקת האפייה והמלח), להוסיף אל הבלילה המאוחדת ולקפל בעדינות.
  • 5 להעביר את המסה אל שקית זילוף, ולזלף עיגולים קטנים במרווחים גדולים על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה (העוגיות מתפשטות מאוד באפייה).
  • 6 לאפות את עוגיות הקראנץ` בתנור שחומם מראש לחום של 160 מעלות למשך כ- 12 דקות או עד שהן ממש זהובות. אם העוגיות תצאנה מהתנור לפני הזמן - הן תהיינה דביקיות ולא קראנצ`יות (לכן חשוב להקפיד על השחמה מלאה של העוגיות). כשהעוגיות מתקררות הן מתקשות.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להכין עם שוקולד חלב, אך שוקולד לבן מתקרמל (עדיף לבן).
עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות הודיה קליף

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)66480
חלבונים (גרם)0.89 6.5
פחמימות (גרם)644
מתוכן סוכרים (גרם)4.81 35.17
שומנים (גרם)4.35 31.8
מתוכם שומן רווי (גרם)2.95 21.59
מתוכם שומן טראנס (גרם)00.01
כולסטרול (מ"ג)11.86 86.8
נתרן (מ"ג)60.26440.91
סיבים תזונתיים (גרם)0.35 2.54
מים (גרם)1.7412.75
ויטמין A (מק"ג)3.6326.54
ויטמין B (מ"ג)55.970.41
ויטמין B1 (מ"ג)00.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.010.08
ויטמין B3 (מ"ג)00.02
ויטמין B5 (מ"ג)0.040.27
ויטמין B6 (מ"ג)00.03
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)1.087.88
ויטמין B12 (מק"ג)0.020.15
ויטמין D (מק"ג)0.050.34
ויטמין E (מ"ג)0.020.17
ויטמין K (מק"ג)0.010.05
סידן (מ"ג)2.2516.49
ברזל (מ"ג)0.050.35
מגנזיום (מ"ג)0.382.76
זרחן (מ"ג)4.5333.18
אבץ (מ"ג)0.030.22
אשלגן (מ"ג)4.6934.28
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.040.32
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.040.26
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.080.61
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.080.57

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3% 37.7% 7.7% 51.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.64 (0.67 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

קובה מצות

קובה מצות

קציצות עדשים ללא גלוטן

קציצות עדשים ללא גלוטן

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

חרוסת של סבתא ג'ילברט

חרוסת של סבתא ג'ילברט

אריסה חריפה קלה להכנה

אריסה חריפה קלה להכנה

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה
תוכן שיווקי

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה