דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגיות חמאה פריכות עם שוקולד וחמוציות
עוגיות חמאה פריכות עם שוקולד וחמוציות
עוגיות שמתאימות ליום האהבה

מצרכים למתכון

50 מנות/יחידות, 21 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 חותכים את החמאה לקוביות, שמים יחד עם שאר מרכיבי הבצק במעבד מזון עם להב פלדה ומעבדים את המצרכים עד לקבלת גושי בצק. מאחדים, יוצרים עיגול, עוטפים בניילון נצמד ומניחים במקרר לחצי שעה לפחות.
  • 2 מרדדים את הבצק לעובי של כ- 3 מ"מ וקורצים לבבות.
  • 3 מניחים את הלבבות על גבי תבנית עם נייר אפייה ואופים בחום של 180 מעלות למשך כ- 9 דקות עד שמתחיל להשחים.
  • 4 ממיסים את השוקולד במיקרוגל או בבן-מארי (ניתן להשתמש ב- 300 גרם שוקולד מריר רגיל).
  • 5 טובלים כל עוגייה עד חצי הגובה ומניחים על רשת או נייר אפייה, מפזרים חמוציות ונותנים לנוח כחצי שעה.
  • 6 מניחים בקופסא אטומה כך שכל שכבת עוגיות מרופדת בנייר אפייה, ושמים במקרר להתקשות סופית של השוקולד. לפני ההגשה מוציאים מהמקרר שתתרככנה מעט.
  • 7 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל הבלוג של אוהד

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)86412
חלבונים (גרם)0.79 3.79
פחמימות (גרם)1465
מתוכן סוכרים (גרם)1.47 7.06
שומנים (גרם)3.21 15.37
מתוכם שומן רווי (גרם)1.98 9.51
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)9.98 47.84
נתרן (מ"ג)7.3135.02
סיבים תזונתיים (גרם)0.3 1.44
מים (גרם)1.044.99
ויטמין A (מק"ג)2.1810.43
ויטמין B (מ"ג)31.880.15
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)0.010.03
ויטמין B3 (מ"ג)00
ויטמין B5 (מ"ג)0.020.1
ויטמין B6 (מ"ג)00.01
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)0.643.06
ויטמין B12 (מק"ג)0.010.06
ויטמין D (מק"ג)0.030.13
ויטמין E (מ"ג)0.010.07
ויטמין K (מק"ג)00.02
סידן (מ"ג)0.783.72
ברזל (מ"ג)0.020.12
מגנזיום (מ"ג)0.160.78
זרחן (מ"ג)2.6912.91
אבץ (מ"ג)0.020.08
אשלגן (מ"ג)1.919.14
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.030.13
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.020.1
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.050.24
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.050.22

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.7% 18% 4.4% 75.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.22 (0.23 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.