דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מתכון וידאו

מצרכים למתכון

11 מנות/יחידות, 122 גרם למנה\יחידה (10-12 מנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 קושרים את נתח ההודו בחוט שמשון, כך שמקפלים את פנימה את הקצוות הדקים (הרעיון הוא ליצור נתח אחיד בעוביו לאפייה שגם יהיה קל לפריסה בהמשך).
  • 2 מכינים את המרינדה: מערבבים את המלח והסוכר במים הרותחים, עד להמסה ומצננים לחלוטין. מערבבים בתבנית אינגליש קייק את המים המתובלים עם יתר מצרכי המרינדה. מניחים את הנתח בתוך המשרה. מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר ליממה. משתדלים להפוך את הנתח בתוך המרינדה כל 6-8 שעות.
  • 3 שעה לפני הצלייה מוציאים את הנתח מהמקרר ומניחים על רשת מעל לתבנית. בינתיים מחממים את התנור לחום של 250 מעלות.
  • 4 מערבבים את מצרכי הציפוי, ומורחים את הנתח.
  • 5 יוצקים כוס וחצי מים לתבנית שמתחת לרשת כדי ליצור סביבה לחה.
  • 6 מכניסים את נתח ההודו המונח על גבי הרשת ומעל התבנית לכ- 10 דקות. מורידים את חום התנור לחום של 160 מעלות ואופים למשך כשעה נוספת.
  • 7 חשוב: מניחים לנתח להתקרר 15 דקות לפני שמנסים לפרוס.
  • 8 מגישים חם או מצננים לגמרי ומכניסים למקרר. ניתן להכין מגוון כריכים:
  • * כריך 1: ממרח זיתים, חסה, מלפפון ירוק, חרדל דיז`ון.
  • * כריך 2: ממרח אבוקדו, חסה, עגבניה.
  • * כריך 3: ממרח עגבניות, חסה ופלפל קלוי.
  • בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

- פרסומת -

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)163 קלוריות134 קלוריות
חלבונים24.5 גרם20.2 גרם
פחמימות10 גרם8 גרם
מתוכן סוכרים1.5 גרם1.3 גרם
שומנים2.5 גרם2 גרם
מתוכם שומן רווי350 מ"ג287.7 מ"ג
כולסטרול66 מ"ג54.3 מ"ג
נתרן891.9 מ"ג733.2 מ"ג
סיבים תזונתיים692.5 מ"ג569.4 מ"ג
מים78.2 גרם64.3 גרם
ויטמין A36 מק"ג29.6 מק"ג
ויטמין B (סה"כ)7.5 מ"ג6.2 מ"ג
ויטמין B148.2 מק"ג39.6 מק"ג
ויטמין B2131.2 מק"ג107.9 מק"ג
ויטמין B36.2 מ"ג5.1 מ"ג
ויטמין B5603.5 מק"ג496.2 מק"ג
ויטמין B6532.4 מק"ג437.7 מק"ג
חומצה פולית - ויטמין B96.3 מק"ג5.2 מק"ג
ויטמין B120.3 מק"ג0.3 מק"ג
ויטמין C1.8 מ"ג1.5 מ"ג
ויטמין D0.2 מק"ג0.1 מק"ג
ויטמין E481.6 מק"ג395.9 מק"ג
ויטמין K1.1 מק"ג0.9 מק"ג
סידן17.3 מ"ג14.2 מ"ג
ברזל1.6 מ"ג1.3 מ"ג
מגנזיום26.6 מ"ג21.9 מ"ג
זרחן186.9 מ"ג153.7 מ"ג
אבץ1.5 מ"ג1.2 מ"ג
אשלגן285.6 מ"ג234.8 מ"ג
חומצות שומן רב בלתי רוויות279.6 מ"ג229.9 מ"ג
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 312.9 מ"ג10.6 מ"ג
חומצה לינולאית-אומגה 6211 מ"ג173.4 מ"ג
חומצות שומן חד בלתי רוויות121.2 מ"ג99.6 מ"ג
חומצת שומן אולאית-אומגה 9103.5 מ"ג85.1 מ"ג

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.9% 6.6% 66% 25.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין כמו פסטרמה בסנדוויץ`, צילום: תפיקו הפקות
- פרסומת -
אורז אדום

אורז אדום

אורז בסמטי עם ירקות

אורז בסמטי עם ירקות

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! רוצים לנסות?

קיפודי אורז ובשר

קיפודי אורז ובשר

ספינג' ביתי

ספינג' ביתי

קובה סלק פיקנטית ברוטב סמיך

קובה סלק פיקנטית ברוטב סמיך

תפוזים: זנים, יתרונות, חסרונות והקשר לויטמין C

תפוזים: זנים, יתרונות, חסרונות והקשר לויטמין C

מגש סושי בסניף נגיסה סושי בר הכשר, כיכר המדינה
תוכן שיווקי

מגש סושי בסניף נגיסה סושי בר הכשר, כיכר המדינה

169 ₪