דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
תוספת בריאה לארוחה

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 174 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לשטוף את הקינואה ולסנן.
  • 2 לחמם את השמן במחבת, להוסיף את הקינואה, לטגן דקה או שתיים, להוסיף את המים והמלח, לבשל על להבה נמוכה כמו אורז ולקרר.
  • 3 לחמם את השמן, להוסיף את כל המצרכים הנוספים ולטגן אותם כ- 3 דקות.
  • 4 להוסיף לקינואה, לערבב היטב, להעביר לכלי הגשה ולקשט בפטרוזיליה.
  • 5 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)320184
חלבונים (גרם)6.64 3.82
פחמימות (גרם)3520
מתוכן סוכרים (גרם)0.14 0.08
שומנים (גרם)17.38 10
מתוכם שומן רווי (גרם)1.6 0.92
נתרן (מ"ג)357.9205.93
סיבים תזונתיים (גרם)3.47 2
מים (גרם)108.2462.28
ויטמין A (מק"ג)14.478.33
ויטמין B (מ"ג)1.460.84
ויטמין B1 (מ"ג)0.140.08
ויטמין B2 (מ"ג)0.120.07
ויטמין B3 (מ"ג)0.60.35
ויטמין B5 (מ"ג)0.30.17
ויטמין B6 (מ"ג)0.220.13
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)69.5340.01
ויטמין C (מ"ג)5.863.37
ויטמין E (מ"ג)0.880.5
ויטמין K (מק"ג)55.4831.92
סידן (מ"ג)34.2619.71
ברזל (מ"ג)1.91.09
מגנזיום (מ"ג)71.4941.14
זרחן (מ"ג)165.5795.26
אבץ (מ"ג)1.160.67
אשלגן (מ"ג)234.36134.84
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)1.140.66
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.090.05
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)1.030.59
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.560.32
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.50.29

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.6% 27.8% 10.6% 56%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.42 (0.46 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.