דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
תוספת בריאה לארוחה

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 174 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לשטוף את הקינואה ולסנן.
  • 2 לחמם את השמן במחבת, להוסיף את הקינואה, לטגן דקה או שתיים, להוסיף את המים והמלח, לבשל על להבה נמוכה כמו אורז ולקרר.
  • 3 לחמם את השמן, להוסיף את כל המצרכים הנוספים ולטגן אותם כ- 3 דקות.
  • 4 להוסיף לקינואה, לערבב היטב, להעביר לכלי הגשה ולקשט בפטרוזיליה.
  • 5 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)320184
חלבונים (גרם)6.64 3.82
פחמימות (גרם)3520
מתוכן סוכרים (גרם)0.14 0.08
שומנים (גרם)17.38 10
מתוכם שומן רווי (גרם)1.6 0.92
נתרן (מ"ג)357.9205.93
סיבים תזונתיים (גרם)3.47 2
מים (גרם)108.2462.28
ויטמין A (מק"ג)14.478.33
ויטמין B (מ"ג)1.460.84
ויטמין B1 (מ"ג)0.140.08
ויטמין B2 (מ"ג)0.120.07
ויטמין B3 (מ"ג)0.60.35
ויטמין B5 (מ"ג)0.30.17
ויטמין B6 (מ"ג)0.220.13
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)69.5340.01
ויטמין C (מ"ג)5.863.37
ויטמין E (מ"ג)0.880.5
ויטמין K (מק"ג)55.4831.92
סידן (מ"ג)34.2619.71
ברזל (מ"ג)1.91.09
מגנזיום (מ"ג)71.4941.14
זרחן (מ"ג)165.5795.26
אבץ (מ"ג)1.160.67
אשלגן (מ"ג)234.36134.84
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)1.140.66
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.090.05
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)1.030.59
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.560.32
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.50.29

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.6% 27.8% 10.6% 56%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.