דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
קינוח טעים בטירוף

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 75 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 להפשיר את עלי הסיגר הקפואים.
  • 2 לערבב היטב את מצרכי המלית.
  • 3 לבשל את מצרכי סירופ הסוכר למשך כ- 10 דקות ולהשאיר על להבה נמוכה.
  • 4 לערבב את הקמח והמים להדבקת עלי הסיגר ולהניח בצד. לקחת דף של עלי סיגר, לקפל את שתי הקצוות למרכז וכך מתקבל מלבן. להניח כף מתערובת האגוזים, לקפל פעם לצד ימין ופעם לצד שמאל ואת הסוף להדביק בתערובת הקמח והמים. כך להכין את כל הפסטלים.
  • 5 לטגן את הפסטלים המתוקים בשמן עמוק למשך כדקה או עד שמזהיב.
  • 6 לטבול בסירופ הסוכר החם ולהעביר לכלי הגשה.
  • 7 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)255339
חלבונים (גרם)3.31 4.4
פחמימות (גרם)2330
מתוכן סוכרים (גרם)11.2 14.86
שומנים (גרם)16.52 21.92
מתוכם שומן רווי (גרם)1.47 1.95
נתרן (מ"ג)61.0781.05
סיבים תזונתיים (גרם)0.59 0.78
מים (גרם)15.1820.14
ויטמין A (מק"ג)1.41.86
ויטמין B (מ"ג)0.240.32
ויטמין B1 (מ"ג)0.040.06
ויטמין B2 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B3 (מ"ג)0.070.09
ויטמין B5 (מ"ג)0.030.04
ויטמין B6 (מ"ג)0.090.11
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)2.723.6
ויטמין C (מ"ג)0.540.72
ויטמין E (מ"ג)0.120.15
ויטמין K (מק"ג)0.010.01
סידן (מ"ג)5.997.96
ברזל (מ"ג)0.220.29
מגנזיום (מ"ג)6.418.5
זרחן (מ"ג)24.9133.05
אבץ (מ"ג)0.110.15
אשלגן (מ"ג)54.1171.81
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.670.89
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.02
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.660.88
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.171.55
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.131.51

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.4% 38.3% 7.7% 52.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.