1. מעבירים לסיר קטן את הפרג (לא לקנות פרג טחון מראש), הסוכר, חלב הקוקוס (ללא חומר משמר) ומיץ הלימון, ומבשלים עד שכל הנוזלים נספגים (מספר דקות). מכבים את האש ומוסיפים את שאר מצרכי מלית הפרג (האוכמניות המיובשות מושרות קודם לכן כדקה במים רותחים ולאחר מכן מסוננות - חשוב לניקוי). מערבבים ומניחים בצד לקירור (מתקבלת מלית פרג פירורית).
2. מחממים את התנור מראש לחום של 180 מעלות וממשיכים בהכנת בלילת העוגה: מערבבים את כל המצרכים הרטובים לפי סדר הופעתם במתכון (הסוכר במצרכים הרטובים - לא טעות). בקערה נפרדת מערבבים את המצרכים היבשים ומאחדים בין שתי התערובות בעזרת מטרפה ידנית, רק עד שמתקבלת תערובת אחידה (להימנע מערבוב יתר).
3. מוזגים מהבלילה לקערה כמות של כוס ומערבבים בעדינות עם מלית הפרג (עדיף בעזרת מזלג בכדי לא לפגוע במרקם בלילת העוגה), ומניחים בצד.
4. את הבלילה הלבנה מוזגים לתבנית מס` 24 משומנת, ולאחר מכן מוזגים את בלילת הפרג. בעזרת קיסם יוצרים צורות כמו בעוגת שיש (ראו תמונה).
5. אופים בתנור שחומם מראש למשך כ- 30-33 דקות או עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש. מפזרים אבקת סוכר, מניחים לעוגה להתקרר לחלוטין בטמפרטורת החדר, מגישים ונהנים (גם מהמחמאות).
6. אם תכינו אשמח לעדכון - בתיאבון
יש לעשות שימוש בכוס מידה סטנדרטית מזכוכית בנפח של 240 מ"ל. בנוגע לגרידת הלימון - מאוד חשוב לגרר רק את החלק הצהוב של הלימון.