דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
חלת מפתח קלה להכנה
חלת מפתח קלה להכנה
פרנסה טובה לכולם!

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 94 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לערבב את כל מצרכי הבצק במיקסר או ידנית מלבד המים. להוסיף את המים בהדרגה (לא בטוח שצריך את הכל), ללוש עד לקבלת בצק רך וחלק ולהתפיח כשעה. ללוש פעם נוספת ולהתפיח שוב כחצי שעה.
  • 2 לחלק את הבצק לכדורים: 2 כדורים קטנטנים, 4 כדורים בינונים ו- 6 כדורים יותר גדולים.
  • 3 להניח נייר אפייה על מגש, בקצה העליון להניח כוס הפוכה (עמידה לחום ללא ידית), מסביב לכוס לסדר את הכדורים הגדולים, מתחת לסדר טור של 4 כדורים לאורך ואת שני הכדורים הקטנים להניח למטה בצד ימין (ליצור פשוט צורה של מפתח). להתפיח שוב כ- 20 דקות, למרוח בביצה טרופה ולפזר שומשום מעל.
  • 4 לאפות בחום של 180 מעלות למשך כ- 25 דקות או עד להשחמה.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
במקום הכוס ניתן להשתמש בקערית מתאימה שחסינה לחום.
עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)213228
חלבונים (גרם)6.39 6.82
פחמימות (גרם)3133
מתוכן סוכרים (גרם)1.29 1.38
שומנים (גרם)7.25 7.75
מתוכם שומן רווי (גרם)0.88 0.94
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)42.16 45.05
נתרן (מ"ג)574.43613.82
מים (גרם)38.641.25
ויטמין A (מק"ג)18.1319.38
ויטמין B (מ"ג)0.260.28
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)0.050.06
ויטמין B3 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B5 (מ"ג)0.170.19
ויטמין B6 (מ"ג)0.020.02
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)5.335.69
ויטמין B12 (מק"ג)0.10.11
ויטמין D (מק"ג)0.230.25
ויטמין E (מ"ג)0.120.13
ויטמין K (מק"ג)0.030.04
סידן (מ"ג)7.68.12
ברזל (מ"ג)0.20.22
מגנזיום (מ"ג)1.671.79
זרחן (מ"ג)22.4423.98
אבץ (מ"ג)0.150.16
אשלגן (מ"ג)15.7816.86
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.220.23
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.180.19
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.410.44
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.390.41

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 16.3% 14.4% 69.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.19 (0.19 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.