1. מחממים את התנור לחום של 175 מעלות.
2. טורפים בקערה את השמן עם ה"גבינה" ורסק התפוחים, ומוסיפים את הקמח והקוקוס. מערבבים רק עד לקבלת עיסה סמיכה מאוד.
3. מוסיפים את תערובת הפירות עם כל הנוזלים שנוצרו, ומערבבים רק עד לאיחוד. המרקם יהיה מוזר ולא חלק, וכך צריך להיות - חשוב להימנע מערבוב יתר.
4. משמנים תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ, ומשטחים את העיסה בעזרת מזלג. אופים במשך כ- 35 דקות או עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא נקי (יש לשים לב לא לנעוץ בחתיכת פרי). מוציאים מהתנור, מניחים לעוגה להתקרר, מפזרים אבקת סוכר, פורסים ומגישים.
5. בתיאבון