1. ראשית יש לחמם את התנור מראש כ- 20 דקות על 150 מעלות.
2. בתוך קערה גדולה לגרד את הקשקבל (150 גרם) בפומפייה (בחורים הגדולים). יש לשמור רבע מהכמות בקערית קטנה לחוד לפיזור מעל הפשטידה.
3. להוסיף לקערה את הקוטג`, התירס (מסונן מנוזלים), הקמח התופח, המלח, הפלפל השחור, השמנת לבישול והביצים הטרופות.
4. לערבב את העיסה היטב.
5. להעביר את העיסה אל תבנית אלומיניום 30X24 ס"מ (או כל תבנית אחרת מתאימה) משומנת.
6. את הקשקבל מהקערית הקטנה ששמרנו בצד יש לפזר כעת מעל הפשטידה.
7. להכניס את הפשטידה לתנור, להעלות את החום ל- 160 מעלות ולאפות במשך כחצי שעה או עד שמוכן (תלוי בסוג התנור).
8. הרי לכם פשטידת תירס מושלמת שילדים מאוד אוהבים.
9. בתיאבון