דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
רולים קריספיים עם תפוחים ודבש
רולים קריספיים עם תפוחים ודבש
רולים קריספיים עם תפוחים ודבש
אם בא לכם להתפנק - זה בדיוק בשבילכם!

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 139 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לקלף את התפוחים, לגרר ולסחוט היטב.
  • 2 לערבב את כל מצרכי המילוי מלבד הדבש.
  • 3 לרדד את ריבוע בצק העלים בקמח למלבן.
  • 4 להניח כף מתערובת המילוי לרוחב הבצק. לזלף מעל דבש עם כפית או מבקבוק לחיץ, לגלגל גלגול אחד עד לכיסוי המילוי, עם שאר הבצק לעבור עם מכשיר מטריצה ליצירת הפסים שעל המאפה ולהמשיך לגלגל עד הסוף.
  • 5 להניח את המאפה על נייר אפייה בתבנית וכך להמשיך עם כל שאר המאפים.
  • 6 להבריש את המאפים בביצה טרופה ולזרות סוכר מלמעלה.
  • 7 לאפות בחום של 180 מעלות למשך כ- 30 דקות או עד להזהבה מלאה.
  • 8 בתיאבון חיוך

הכי טעים לאכול כשהמאפים פושרים.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות חני קונאשוילי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)288207
חלבונים (גרם)3.64 2.62
פחמימות (גרם)4129
מתוכן סוכרים (גרם)23.23 16.71
שומנים (גרם)13.15 9.46
מתוכם שומן רווי (גרם)5.91 4.25
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)25.3 18.2
נתרן (מ"ג)209.84150.96
סיבים תזונתיים (גרם)1.07 0.77
מים (גרם)67.0648.24
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)12.298.84
ויטמין B (מ"ג)0.360.26
ויטמין B1 (מ"ג)0.020.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.060.04
ויטמין B3 (מ"ג)0.080.06
ויטמין B5 (מ"ג)0.160.12
ויטמין B6 (מ"ג)0.040.03
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)3.692.66
ויטמין B12 (מק"ג)0.060.04
ויטמין C (מ"ג)3.362.42
ויטמין D (מק"ג)0.140.1
ויטמין E (מ"ג)0.110.08
ויטמין K (מק"ג)0.520.38
סידן (מ"ג)10.937.87
ברזל (מ"ג)0.230.17
מגנזיום (מ"ג)3.992.87
זרחן (מ"ג)21.6215.55
אבץ (מ"ג)0.150.11
אשלגן (מ"ג)78.2856.32
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.160.11
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.130.09
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.250.18
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.240.17

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.8% 22.5% 6.2% 69.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.3 (0.3 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.