דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
אין על הפתיתים האלו

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 307 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לטגן את הפתיתים והבצל בשמן עד להזהבה.
  • 2 לתבל בתבלינים, לערבב היטב, להוסיף את המים הרותחים, לערבב ולכסות.
  • 3 לבשל על אש קטנה במשך כ- 20 דקות ולערבב את הפתיתים כל 5 דקות.
  • 4 להגיש חם ובתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות ליאת שפיצר

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)474154
חלבונים (גרם)11.52 3.75
פחמימות (גרם)7725
מתוכן סוכרים (גרם)2.98 0.97
שומנים (גרם)12.55 4.09
מתוכם שומן רווי (גרם)0.85 0.28
נתרן (מ"ג)197.3364.28
סיבים תזונתיים (גרם)3.88 1.26
מים (גרם)189.8161.83
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)0.020
ויטמין B (מק"ג)0.1240.26
ויטמין B1 (מ"ג)0.010
ויטמין B2 (מ"ג)0.010
ויטמין B3 (מ"ג)0.040.01
ויטמין B5 (מ"ג)0.030.01
ויטמין B6 (מ"ג)0.030.01
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)3.761.22
ויטמין C (מ"ג)1.320.43
ויטמין E (מ"ג)0.010
ויטמין K (מק"ג)0.290.09
סידן (מ"ג)11.093.61
ברזל (מ"ג)0.090.03
מגנזיום (מ"ג)4.631.51
זרחן (מ"ג)8.922.91
אבץ (מ"ג)0.070.02
אשלגן (מ"ג)42.813.94
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.020.01
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.020.01
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.010
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.010

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.7% 11.9% 11% 73.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.14 (0.15 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
מה דעתך?