דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
קינוח מרשים ויפהפה לחג

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 282 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות (תלוי בגודל))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 מערבבים את כל מרכיבי הקרפים (מלבד צבע המאכל) בקערה גדולה לפי הסדר, לבסוף מוסיפים את צבע המאכל, מאחדים ומסננים את הגושים.
  • 2 במחבת חמה ומעט משומנת מכינים את כל הקרפים: מוזגים כף, משטחים, מורידים שאריות מיותרות, מחכים דקה-שתיים והופכים לצד השני. מניחים בצד להתקרר ובינתיים מכינים את הקרם.
  • 3 מקציפים יחד את כל מרכיבי קרם השמנת.
  • 4 מורחים מהקרם על חצי הקרפ ומקפלים אותו, חוזרים על אותה הפעולה עם כל הקרפים.
  • 5 מניחים קרפ מקופל, מורחים קרם ל"הדבקה" בקצוות ועליו מניחים עוד קרפ מקופל ליצירת גליל ארוך. חוזרים על זה כמה פעמים עד שאפשר לגלגל לגליל שמחזיק את עצמו וממשיכים לבנות את השושנה שלנו בדיוק כמו בסרטון באינסטגרם. מפדרים במעט אבקת סוכר מעל.
  • 6 מחזקים את שושנת הקרפים בעזרת רינג ומכסים בניילון למניעת התייבשות!
  • 7 תיהנו וחג שמח חיוך
עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של דיאנה!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)599212
חלבונים (גרם)12.43 4.41
פחמימות (גרם)6021
מתוכן סוכרים (גרם)20.2 7.17
שומנים (גרם)33.97 12.06
מתוכם שומן רווי (גרם)19.07 6.77
מתוכם שומן טראנס (גרם)1.580.56
כולסטרול (מ"ג)197.55 70.13
נתרן (מ"ג)368.39130.77
מים (גרם)51.1318.15
ויטמין A (מק"ג)46.6316.55
ויטמין B (מ"ג)0.680.24
ויטמין B1 (מ"ג)0.010
ויטמין B2 (מ"ג)0.140.05
ויטמין B3 (מ"ג)0.020.01
ויטמין B5 (מ"ג)0.450.16
ויטמין B6 (מ"ג)0.050.02
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)13.74.86
ויטמין B12 (מק"ג)0.260.09
ויטמין D (מק"ג)0.60.21
ויטמין E (מ"ג)0.310.11
ויטמין K (מק"ג)0.090.03
סידן (מ"ג)103.1536.61
ברזל (מ"ג)0.510.18
מגנזיום (מ"ג)3.871.37
זרחן (מ"ג)57.7520.5
אבץ (מ"ג)0.380.13
אשלגן (מ"ג)41.5114.74
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.560.2
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.460.16
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.070.38
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)10.35

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 31.8% 11.7% 56.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.47 (0.47 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.