הכנת הקרפ:
1. מערבבים את כל החומרים לתערובת אחידה ללא גושים (חוץ מספריי השמן לשימון המחבת). קל לעשות זאת בעזרת מטרפה.
2. מרססים מעט שמן במחבת גדולה או מורחים את המחבת בשמן בעזרת נייר סופג. מחממים את המחבת היטב עד שהיא חמה מאוד.
3. יוצקים כחצי מצקת מהבלילה ומטים את המחבת על מנת שהבלילה תשתטח על כל פני המחבת ותתקבל דקיקה. מטגנים כדקה מצד אחד, הופכים לצד שני ומטגנים עוד כחצי דקה. מטגנים כך את כל הבלילה.
הכנת רוטב התפוזים המקורמל:
1. שמים את הסוכר במחבת ומחממים עד לקבלת קרמל עינברי.
2. מוסיפים את מיץ התפוזים וגרידת התפוז, ומבשלים עד לקבלת תערובת חלקה ללא גושים.
3. מסירים מהאש ומוסיפים חמאה.
4. מקפלים את הקרפים למשולשים וטובלים אותם ברוטב.
5. יוצקים את הליקר והברנדי למחבת ומדליקים את האלכוהול לכמה שניות.
6. מעטרים בתלתלים מקליפת תפוז ומגישים מיד.
7. הרי לכם קרפ סוזט ביתי ומושלם.
8. בתיאבון
הערך התזונתי לא כולל את ליקר התפוזים.