דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
בטטה בתנור עם שמן זית, שום ותבלינים

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 210 גרם למנה\יחידה (8 מנות כתוספת לארוחה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מקלפים את הבטטות, חותכים לפרוסות ושמים בתבנית.
  • 2 כותשים את שיני השום היטב היטב ומפזרים.
  • 3 שופכים שמן זית מעל.
  • 4 מתבלים בפלפל שחור ומלח.
  • 5 מערבבים עם הידיים שהשמן והתבלינים יספגו היטב.
  • 6 מכניסים לתנור בחום של כ- 200 מעלות, ל- 45 דקות (מכוסה בנייר כסף).
  • 7.לאחר מכן, להסיר את הכיסוי, להוסיף שמן במידת הצורך ולערבב שוב.
  • 8 לאפות עוד כחצי שעה ב- 180 מעלות.
  • 9 בתיאבון!
עוד הצעות למתכונים

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)255121
חלבונים (גרם)2.8 1.33
פחמימות (גרם)3517
מתוכן סוכרים (גרם)11.25 5.35
שומנים (גרם)11.78 5.61
מתוכם שומן רווי (גרם)1.81 0.86
נתרן (מ"ג)150.6471.65
סיבים תזונתיים (גרם)4.94 2.35
מים (גרם)157.8375.07
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)1,540732.26
ויטמין B (מ"ג)2.781.32
ויטמין B1 (מ"ג)0.110.05
ויטמין B2 (מ"ג)0.090.04
ויטמין B3 (מ"ג)1.070.51
ויטמין B5 (מ"ג)1.150.55
ויטמין B6 (מ"ג)0.340.16
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)11.85.61
ויטמין C (מ"ג)25.612.18
ויטמין E (מ"ג)1.840.88
ויטמין K (מק"ג)4.242.02
סידן (מ"ג)56.2626.76
ברזל (מ"ג)1.460.69
מגנזיום (מ"ג)35.7717.01
זרחן (מ"ג)65.3931.1
אבץ (מ"ג)0.410.2
אשלגן (מ"ג)457.74217.71
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.120.06
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.120.06
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)00
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)00

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9% 21.5% 5.1% 64.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.31 (0.36 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.