דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
סתם אם בא לכם נשנוש מתוק וטעים

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 82 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 בסיר גדול מחממים את השמן ומוסיפים את גרעיני התירס והמלח. מערבבים מעט ומכסים את הסיר. מערבבים מדי פעם כדי שלא יישרף, וכשמוכן מחלקים לשתי קערות.
  • 2 מחכים שהפופקורן המוכן יתקרר מעט ולכל קערה מוסיפים את התוספות שלה (ראו הערה בנוגע לאבקת חמאת הבוטנים).
  • 3 מערבבים היטב ומפזרים בשכבה אחידה על נייר אפייה כדי שהשוקולד והתוספות יתייצבו היטב.
  • 4 מגישים פופקורן מתוק ביתי טעים וקל (שומרים בקופסא אטומה)!
  • 5 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את אבקת חמאת הבוטנים. הערה לגבי הפופקורן בטעם השוקולד ואבקת חמאת הבוטנים - כדי שהאבקה תצפה את הפופקורן ולא תתערבב ביחד עם השוקולד צריך לחכות שהשוקולד יתייצב על הפופקורן ורק אז להוסיף את האבקה. מי שאין לו אבקת חמאת בוטנים אפשר להוסיף בוטנים טחונים. באופן כללי אפשר להוסיף כל מה שרוצים ואוהבים.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של נועה!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)416508
חלבונים (גרם)6.01 7.33
פחמימות (גרם)4251
מתוכן סוכרים (גרם)22.5 27.44
שומנים (גרם)26.68 32.53
מתוכם שומן רווי (גרם)11.86 14.46
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.20.24
כולסטרול (מ"ג)11.8 14.39
נתרן (מ"ג)697.71850.87
סיבים תזונתיים (גרם)4.29 5.23
מים (גרם)0.020.03
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)0.030.03
ויטמין B (מק"ג)3.594.38
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)00
ויטמין B3 (מ"ג)00
ויטמין B5 (מ"ג)00
ויטמין B6 (מ"ג)00
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)0.010.01
ויטמין C (מ"ג)0.010.01
ויטמין E (מ"ג)00.01
ויטמין K (מק"ג)0.060.07
סידן (מ"ג)2.282.79
ברזל (מ"ג)0.020.03
מגנזיום (מ"ג)0.130.16
זרחן (מ"ג)0.120.15
אבץ (מ"ג)0.010.01
אשלגן (מ"ג)0.941.15
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)00
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)00
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)00
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)00

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.4% 33.7% 7.6% 53.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.55 (0.61 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.