דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
אין על שוקו ביום חורפי קר

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 243 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הכוסות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 מחממים בקלחת על אש נמוכה את כל מרכיבי השוקו עד שהכל מתחבר ונמס.
  • 2 מקציפים יחד את השמנת והסוכר עד לקבלת קצפת.
  • 3 מעבירים את השוקו לכוסות ומוסיפים מעל 2 כפות קצפת.
  • 4 נהנים מהשוקו חם והטעים עם קרמבו ליד חיוך
טיפ למתכון
ניתן לפדר מעל השוקו בעוד אבקת קקאו להגשה (ניתן להשתמש גם באבקת קקאו הולנדית).

ציוד נדרש: קלחת, 2 כוסות הגשה.

שיטת ההכנה כוללת גם הקצפה. במידה ומשתמשים בשוקולד צ`יפס - הכמות היא 1/4 כוס + עוד כפית אחת.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של נועה!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)466192
חלבונים (גרם)9.58 3.94
פחמימות (גרם)3213
מתוכן סוכרים (גרם)25.92 10.67
שומנים (גרם)34.74 14.3
מתוכם שומן רווי (גרם)21.22 8.73
מתוכם שומן טראנס (גרם)1.690.69
כולסטרול (מ"ג)82.05 33.77
נתרן (מ"ג)559.44230.22
סיבים תזונתיים (גרם)1.86 0.77
מים (גרם)0.190.08
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)0.060.02
ויטמין B (מק"ג)0.1562.99
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B3 (מ"ג)0.110.05
ויטמין B5 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B6 (מ"ג)0.010
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)1.620.67
ויטמין C (מ"ג)0.010.01
ויטמין E (מ"ג)0.010.01
ויטמין K (מק"ג)0.240.1
סידן (מ"ג)160.4566.03
ברזל (מ"ג)0.730.3
מגנזיום (מ"ג)25.1910.36
זרחן (מ"ג)36.9415.2
אבץ (מ"ג)0.350.14
אשלגן (מ"ג)77.9632.08
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.020.01
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.020.01
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.230.09
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.230.09

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.4% 44.7% 12.3% 40.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.84 (0.89 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.