דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
גלידת בננה קלה להכנה
גלידת בננה קלה להכנה
גלידת בננה קלה להכנה
2-3 מרכיבים ויש לכם גלידה מושלמת

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 96 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

  • הגלידה
  • בננות - 8 יחידות בינוניות - סה"כ (808 גרם)
    7 קפואות ו- 1 טרייה
  • חלב מרוכז - 4 כפות - סה"כ (104 גרם)
  • הציפוי
  • נוטלה - כף (47 גרם)
- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לחתוך 7 בננות מראש לחתיכות קטנות ולהקפיא לחלוטין.
  • 2 להוסיף את הבננות הקפואות, הבננה הטרייה והחלב המרוכז אל קערת מעבד המזון ולטחון עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה.
  • 3 ניתן להעביר את התערובת אל כלי סגור ולהקפיא למשך כשעה להתייצבות (לא חובה, ניתן גם להגיש ישר, תלוי במרקם הגלידה שאוהבים).
  • 4 ציפוי הנוטלה: לפני ההגשה לזלף את הנוטלה מעל ולהגיש (חפשו מתכון שלי לנוטלה ביתית כאן באתר!). מתקבלת גלידת בננה קלה להכנה וטעימה!
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מעבד מזון.

שיטת ההכנה כוללת גם טחינה. זמן ההכנה לא כולל את זמן הקפאת הבננות והגלידה.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של רמית!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)131137
חלבונים (גרם)1.85 1.93
פחמימות (גרם)2930
מתוכן סוכרים (גרם)19.91 20.76
שומנים (גרם)1.93 2.01
מתוכם שומן רווי (גרם)0.8 0.83
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.020.02
כולסטרול (מ"ג)0.19 0.2
נתרן (מ"ג)14.7415.37
סיבים תזונתיים (גרם)2.1 2.19
מים (גרם)60.5263.11
ויטמין A (מק"ג)2.422.53
ויטמין B (מ"ג)1.21.26
ויטמין B1 (מ"ג)0.030.03
ויטמין B2 (מ"ג)0.060.06
ויטמין B3 (מ"ג)0.540.56
ויטמין B5 (מ"ג)0.270.28
ויטמין B6 (מ"ג)0.30.31
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)16.1616.85
ויטמין C (מ"ג)7.037.33
ויטמין E (מ"ג)0.080.08
ויטמין K (מק"ג)0.40.42
סידן (מ"ג)4.044.21
ברזל (מ"ג)0.210.22
מגנזיום (מ"ג)21.8222.75
זרחן (מ"ג)17.7818.54
אבץ (מ"ג)0.120.13
אשלגן (מ"ג)289.26301.63
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.060.06
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.020.02
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.040.04
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.030.03
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.020.02

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.1% 5.6% 5.4% 82.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.06 (0.07 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.