דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
קסטה פתיבר
קסטה פתיבר
קינוח קל, טעים וקפוא!

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 82 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הקסטות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 להכין 2 אספרסו קצר מ- 2 קפסולות ולהניח בצד.
  • 2 להקציף את השמנת המתוקה עד למרקם יציב, להוסיף את החלב המרוכז והאספרסו הפושר, ולערבב היטב. להוסיף את הפקאנים המסוכרים ולערבב לאיחוד.
  • 3 בתבנית מלבנית לסדר בצורה צמודה ואחידה את הפתיבר (שכבה ראשונה).
  • 4 למזוג מעל את כל תערובת הגלידה, לשטח באחידות ולסדר מעל שכבה נוספת של פתיבר. להעביר למקפיא למשך כ- 6-7 שעות או למשך הלילה.
  • 5 לחתוך לכ- 15 קסטות בהתאם לצורת הפתיבר, לטבול כל חצי קסטה בשוקולד החלב המומס ולהגיש מיד (לאחסן במקפיא)! מתקבלת קסטה פתיבר מושלמת!
  • 6 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם הקצפה. זמן ההכנה כולל את זמן הקפאת הקסטות.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של שיראל!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)329400
חלבונים (גרם)4.06 4.93
פחמימות (גרם)3238
מתוכן סוכרים (גרם)18.32 22.29
שומנים (גרם)20.69 25.17
מתוכם שומן רווי (גרם)10.73 13.06
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.620.75
כולסטרול (מ"ג)39.93 48.58
נתרן (מ"ג)82.66100.56
סיבים תזונתיים (גרם)0.14 0.18
מים (גרם)2.613.17
ויטמין B (מ"ג)0.140.18
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)00.01
ויטמין B3 (מ"ג)0.140.17
ויטמין B5 (מ"ג)00
ויטמין B6 (מ"ג)00
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)0.030.03
ויטמין C (מ"ג)0.010.01
ויטמין E (מ"ג)00
ויטמין K (מק"ג)00
סידן (מ"ג)0.050.06
ברזל (מ"ג)00
מגנזיום (מ"ג)2.132.6
זרחן (מ"ג)0.190.23
אבץ (מ"ג)00
אשלגן (מ"ג)3.073.73
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)00

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.3% 36.6% 7.2% 55.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.58 (0.58 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.