גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
| בית | » | מתכונים ואוכל | » | בצל מטוגן קריספי |
20 מנות/יחידות, 60 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בבצל לאחר הטיגון. יש להשתמש בכמות שמן לטיגון עמוק. הערך התזונתי עשוי להיות לא מדויק מכיוון שלא עושים שימוש בכל כמות החלב והצ`ילי המתוק (אלא מסננים אותם).
| סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
|---|---|---|
| קלוריות (אנרגיה) | 77 | 128 |
| חלבונים (גרם) | 1.38 | 2.3 |
| פחמימות (גרם) | 8 | 13 |
| מתוכן סוכרים (גרם) | 2.37 | 3.95 |
| שומנים (גרם) | 4.44 | 7.4 |
| מתוכם שומן רווי (גרם) | 0.75 | 1.26 |
| מתוכם שומן טראנס (גרם) | 0.12 | 0.2 |
| כולסטרול (מ"ג) | 2.16 | 3.6 |
| נתרן (מ"ג) | 66.04 | 110.15 |
| סיבים תזונתיים (גרם) | 0.37 | 0.61 |
| מים (גרם) | 22.04 | 36.76 |
| ויטמין B (מ"ג) | 0.14 | 0.23 |
| ויטמין B1 (מ"ג) | 0.02 | 0.04 |
| ויטמין B2 (מ"ג) | 0.01 | 0.02 |
| ויטמין B3 (מ"ג) | 0.04 | 0.07 |
| ויטמין B5 (מ"ג) | 0.03 | 0.05 |
| ויטמין B6 (מ"ג) | 0.03 | 0.05 |
| חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 4.71 | 7.86 |
| ויטמין C (מ"ג) | 1.44 | 2.41 |
| ויטמין E (מ"ג) | 0.01 | 0.01 |
| ויטמין K (מק"ג) | 0.13 | 0.21 |
| סידן (מ"ג) | 31.51 | 52.56 |
| ברזל (מ"ג) | 0.13 | 0.22 |
| מגנזיום (מ"ג) | 2.78 | 4.63 |
| זרחן (מ"ג) | 11.15 | 18.59 |
| אבץ (מ"ג) | 0.05 | 0.09 |
| אשלגן (מ"ג) | 41.54 | 69.28 |
| חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.02 | 0.03 |
| חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0 | 0 |
| חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.02 | 0.03 |
| חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.01 | 0.01 |
| חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.01 | 0.01 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם