דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
בצל מטוגן קריספי
בצל מטוגן קריספי
בצל מטוגן קריספי
תוספת נהדרת שתמיד כיף שיש בבית

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 60 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 משרים את הבצל יחד עם החלב והצ`ילי המתוק למשך כשעה.
  • 2 לאחר כשעה מסננים את הבצל ומערבבים יחד עם הקמח, הקורנפלור והמלח.
  • 3 מטגנים את הבצלים בשמן עמוק ומעבירים למסננת להגרת הנוזלים.
  • 4 מאחסנים בצל מטוגן קריספי מושלם בצנצנת זכוכית ונהנים מכל ביס.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
זה טעים על כל דבר! שימו לב: זה חלבי. במידה ורוצים פרווה ניתן להשתמש בחלב סויה/שקדים/שיבולת שועל וכדומה.

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בבצל לאחר הטיגון. יש להשתמש בכמות שמן לטיגון עמוק. הערך התזונתי עשוי להיות לא מדויק מכיוון שלא עושים שימוש בכל כמות החלב והצ`ילי המתוק (אלא מסננים אותם).

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של ארז!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)77128
חלבונים (גרם)1.38 2.3
פחמימות (גרם)813
מתוכן סוכרים (גרם)2.37 3.95
שומנים (גרם)4.44 7.4
מתוכם שומן רווי (גרם)0.75 1.26
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.120.2
כולסטרול (מ"ג)2.16 3.6
נתרן (מ"ג)66.04110.15
סיבים תזונתיים (גרם)0.37 0.61
מים (גרם)22.0436.76
ויטמין B (מ"ג)0.140.23
ויטמין B1 (מ"ג)0.020.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.010.02
ויטמין B3 (מ"ג)0.040.07
ויטמין B5 (מ"ג)0.030.05
ויטמין B6 (מ"ג)0.030.05
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)4.717.86
ויטמין C (מ"ג)1.442.41
ויטמין E (מ"ג)0.010.01
ויטמין K (מק"ג)0.130.21
סידן (מ"ג)31.5152.56
ברזל (מ"ג)0.130.22
מגנזיום (מ"ג)2.784.63
זרחן (מ"ג)11.1518.59
אבץ (מ"ג)0.050.09
אשלגן (מ"ג)41.5469.28
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.020.03
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.020.03
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.010.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.010.01

מתכונים חלופיים

המלצות AI

ניתן להתייעץ ולקבל משוב על המתכון.
רוצים לקבל עזרה מדיאטנית ה-AI שלנו? משף ה-AI שלנו?

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.6% 31.3% 9.7% 56.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.47 (0.49 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.