דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 279 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לקלף את הבצל ולחתוך לעיגולים בעובי של חצי ס"מ.
  • 2 לערבב את הקמח עם המלח.
  • 3 לערבב את הבירה עם הצ`ילי.
  • 4 לטחון דק את הביסלי.
  • 5 לטבול את עיגולי הבצל בבירה, אח"כ בתערובת הקמח ולבסוף בביסלי.
  • 6 לחמם בסיר את השמן ולטגן את הבצלים.

אפשר להחליף את הביסלי בנאצ`וס או בביסלי טעם אחר.

עוד הצעות למתכונים

בואו לבקר בספר המתכונים שלי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)372134
חלבונים (גרם)4.59 1.65
פחמימות (גרם)3814
מתוכן סוכרים (גרם)8.19 2.94
שומנים (גרם)21.46 7.7
מתוכם שומן רווי (גרם)2.71 0.97
נתרן (מ"ג)481.31172.76
סיבים תזונתיים (גרם)3.28 1.18
מים (גרם)172.1461.79
ויטמין B (מ"ג)0.870.31
ויטמין B1 (מ"ג)0.090.03
ויטמין B2 (מ"ג)0.050.02
ויטמין B3 (מ"ג)0.220.08
ויטמין B5 (מ"ג)0.240.09
ויטמין B6 (מ"ג)0.230.08
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)36.7113.18
ויטמין C (מ"ג)14.35.13
ויטמין E (מ"ג)0.040.01
ויטמין K (מק"ג)0.770.28
סידן (מ"ג)44.6516.03
ברזל (מ"ג)0.410.15
מגנזיום (מ"ג)19.336.94
זרחן (מ"ג)56.0320.11
אבץ (מ"ג)0.330.12
אשלגן (מ"ג)282.14101.27
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.030.01
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.030.01
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.030.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.030.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.9% 31.9% 6.8% 56.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.5 (0.55 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.