גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | טבעות בצל |
6 מנות/יחידות, 312 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
ציוד נדרש: רשת צינון.
כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בטבעות הבצל לאחר הטיגון. יש לטגן בשמן לטיגון עמוק. הערך התזונתי לא כולל את התוספות והמטבלים. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 473 | 152 |
חלבונים (גרם) | 7.73 | 2.47 |
פחמימות (גרם) | 66 | 21 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 10.2 | 3.27 |
שומנים (גרם) | 20.6 | 6.6 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 2.34 | 0.75 |
מתוכם שומן טראנס (גרם) | 0.06 | 0.02 |
נתרן (מ"ג) | 1,245 | 398.97 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 2.98 | 0.96 |
מים (גרם) | 165.94 | 53.16 |
ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין A (מק"ג) | 9.91 | 3.18 |
ויטמין B (מ"ג) | 1.19 | 0.38 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.2 | 0.06 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.12 | 0.04 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 0.37 | 0.12 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 0.22 | 0.07 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.26 | 0.08 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 38.92 | 12.47 |
ויטמין C (מ"ג) | 11.62 | 3.72 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.15 | 0.05 |
ויטמין K (מק"ג) | 1.51 | 0.48 |
סידן (מ"ג) | 126.07 | 40.39 |
ברזל (מ"ג) | 1.49 | 0.48 |
מגנזיום (מ"ג) | 22.33 | 7.15 |
זרחן (מ"ג) | 175.83 | 56.33 |
אבץ (מ"ג) | 0.42 | 0.13 |
אשלגן (מ"ג) | 323.25 | 103.55 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.17 | 0.06 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.01 | 0 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.16 | 0.05 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.06 | 0.02 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.06 | 0.02 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם