גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | פטריות מטוגנות עם פירורי לחם |
פטריות מטוגנות בשמן עמוק ומצופות בפירורי לחם, קריספיות ומושלמות להגשה כפתיח לארוחה - מומלץ להגיש ליד רוטב מיונז צ`ילי ולהתענג על פתיח מושלם לארוחה, 380 קלוריות למנה, 224 קלוריות ל-100 גרם
גיא צורף, מנהל אתר FoodsDictionary, 08.06.2023
7 מנות/יחידות, 169 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות (תלוי בגודל המנה))
הערך התזונתי לא כולל את הרוטב להגשה. כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בפטריות לאחר הטיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
כנסו: ספר המתכונים של גיא צורף
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 380 | 224 |
חלבונים (גרם) | 7.66 | 4.52 |
פחמימות (גרם) | 43 | 26 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 1.68 | 0.99 |
שומנים (גרם) | 20.14 | 11.88 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 1.98 | 1.17 |
מתוכם שומן טראנס (גרם) | 0 | 0 |
כולסטרול (מ"ג) | 0.01 | 0.01 |
נתרן (מ"ג) | 620.8 | 366.41 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 2.22 | 1.31 |
מים (גרם) | 54.71 | 32.29 |
ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין A (מק"ג) | 5.67 | 3.35 |
ויטמין B (מ"ג) | 4.33 | 2.55 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.05 | 0.03 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.18 | 0.11 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 2.71 | 1.6 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 1.3 | 0.77 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.07 | 0.04 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 11.05 | 6.52 |
ויטמין C (מ"ג) | 2.62 | 1.55 |
ויטמין D (מק"ג) | 0.32 | 0.19 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.07 | 0.04 |
ויטמין K (מק"ג) | 0.41 | 0.24 |
סידן (מ"ג) | 7.83 | 4.62 |
ברזל (מ"ג) | 1.15 | 0.68 |
מגנזיום (מ"ג) | 8.01 | 4.73 |
זרחן (מ"ג) | 54.08 | 31.92 |
אבץ (מ"ג) | 0.54 | 0.32 |
אשלגן (מ"ג) | 222.88 | 131.55 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 1.28 | 0.75 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0 | 0 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.13 | 0.08 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 1.11 | 0.65 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.01 | 0 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם