דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
החטיף הקפוא הכי טעים בקיץ

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 45 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הגלידוניות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 בקערת מיקסר עם בלון הקצפה להקציף את השמנת המתוקה עד למרקם יציב. להוסיף את החלב המרוכז ולערבב לאיחוד. להוסיף את האספרסו (אחרי שהתקרר מעט) ולערבב לתערובת אחידה.
  • 2 למזוג את תערובת הגלידה אל התבנית שלנו (ראו ציוד נדרש) ולהקפיא למשך לילה שלם.
  • 3 לחלץ את הגלידה מהתבנית ולחתוך לקוביות בגודל הרצוי.
  • 4 להמיס את השוקולד בפולסים במיקרוגל, להוסיף אליו את השקדים הפרוסים ולערבב.
  • 5 לטבול כל גלידונית בשוקולד עם השקדים בעזרת מזלג ולצפות היטב מכל הכיוונים. לתת לשאריות לטפטף ולהניח על מגש עם נייר אפייה. שימו לב: חשוב מאוד בשלב הזה לעבוד מהר כדי שהגלידוניות לא תימסנה. הוציאו כל פעם אחת או שתיים מהמקפיא, תצפו ואז תוציאו עוד.
  • 6 להעביר את הגלידוניות להתייצבות של כשעה במקפיא וזה מוכן!
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מיקסר עם בלון הקצפה, תבנית מרובעת 18x18 ס"מ.

שיטת ההכנה כוללת גם הקצפה והמסה במיקרוגל.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של שיראל!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)191425
חלבונים (גרם)3.06 6.82
פחמימות (גרם)1533
מתוכן סוכרים (גרם)13.76 30.66
שומנים (גרם)13.23 29.47
מתוכם שומן רווי (גרם)6.94 15.47
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.330.74
כולסטרול (מ"ג)22.34 49.79
נתרן (מ"ג)30.8268.67
סיבים תזונתיים (גרם)0.46 1.03
מים (גרם)1.834.09
ויטמין B (מ"ג)0.10.23
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)00.01
ויטמין B3 (מ"ג)0.10.22
ויטמין B5 (מ"ג)00
ויטמין B6 (מ"ג)00
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)0.020.04
ויטמין C (מ"ג)00.01
ויטמין E (מ"ג)00
ויטמין K (מק"ג)00
סידן (מ"ג)0.040.08
ברזל (מ"ג)00.01
מגנזיום (מ"ג)1.53.34
זרחן (מ"ג)0.130.29
אבץ (מ"ג)00
אשלגן (מ"ג)2.164.81
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)00

מתכונים חלופיים

המלצות AI

ניתן להתייעץ ולקבל משוב על המתכון.
רוצים לקבל עזרה מדיאטנית ה-AI שלנו? משף ה-AI שלנו?

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.5% 41.8% 9.7% 47%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.74 (0.76 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.