גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | מטבח ישראלי | » | פשטידת כרוב עם בשר |
פשטידת כרוב ירוק ובשר בקר טחון, 257 קלוריות למנה, 54 קלוריות ל-100 גרם
רות טרכטמן, בלוגרית אוכל, 21.01.2012
6 מנות/יחידות, 472 גרם למנה\יחידה (6 מנות גדולות)
ציוד נדרש: תבנית חרס/זכוכית/נירוסטה בינונית עד גדולה.
הפשטידה שהכנתי היא לפי המתכון לכרוב ממולא של אמא שלי, רק שהוא עבר לתבנית ולא מגולגל אחד אחד. התוצאה טעימה מאוד ואפילו משתבחת אחרי יום במקרר וחימום נוסף.
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 257 | 54 |
חלבונים (גרם) | 27.73 | 5.88 |
פחמימות (גרם) | 26 | 6 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 7.23 | 1.53 |
שומנים (גרם) | 5.64 | 1.2 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 2.41 | 0.51 |
כולסטרול (מ"ג) | 60.83 | 12.89 |
נתרן (מ"ג) | 208.66 | 44.22 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 5.11 | 1.08 |
מים (גרם) | 360.24 | 76.35 |
ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין A (מק"ג) | 14.69 | 3.11 |
ויטמין B (מ"ג) | 7.38 | 1.56 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.19 | 0.04 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.24 | 0.05 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 5.27 | 1.12 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 1 | 0.21 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.59 | 0.13 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 82.46 | 17.48 |
ויטמין B12 (מק"ג) | 2.08 | 0.44 |
ויטמין C (מ"ג) | 104.14 | 22.07 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.73 | 0.15 |
ויטמין K (מק"ג) | 279.92 | 59.33 |
סידן (מ"ג) | 132.7 | 28.12 |
ברזל (מ"ג) | 3.09 | 0.66 |
מגנזיום (מ"ג) | 61.51 | 13.04 |
זרחן (מ"ג) | 255.61 | 54.17 |
אבץ (מ"ג) | 6.24 | 1.32 |
אשלגן (מ"ג) | 773.32 | 163.9 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.07 | 0.02 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.04 | 0.01 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.04 | 0.01 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.05 | 0.01 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.03 | 0.01 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם