דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 133 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מטגנים את הבצל בשלמותו בשמן עד שמזהיב.
  • 2 מוסיפים את האורז והפתיתים (פתיתים של אסם עם 30% קמח חיטה מלא) ומקרמלים (מטגנים תוך כדי ערבוב).
  • 3 מוסיפים את התבלינים ואת המים הרותחים ומערבבים.
  • 4 מעבירים לאש הכי קטנה, מכסים במגבת ועל זה את המכסה למשך 10 דקות.
  • 5 מכבים את האש. משאירים סגור עוד לפחות ל- 10 דקות.
  • 6 מפרידים בעזרת מזלג.
  • 7 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. הבצל - למי שאוהב.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אילה מגל

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)11889
חלבונים (גרם)2.84 2.14
פחמימות2116
מתוכן סוכרים (גרם)0.74 0.56
שומנים (גרם)2.65 2
מתוכם שומן רווי (גרם)0.16 0.12
נתרן (מ"ג)1,028775.82
סיבים תזונתיים (גרם)0.52 0.39
מים (גרם)88.6766.92
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)0.030.02
ויטמין B (מק"ג)80.1960.52
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B2 (מ"ג)00
ויטמין B3 (מ"ג)0.030.02
ויטמין B5 (מ"ג)0.020.01
ויטמין B6 (מ"ג)0.020.02
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)2.361.78
ויטמין C (מ"ג)0.840.64
ויטמין E (מ"ג)0.010
ויטמין K (מק"ג)0.310.24
סידן (מ"ג)7.175.41
ברזל (מ"ג)0.150.12
מגנזיום (מ"ג)7.885.95
זרחן (מ"ג)12.139.16
אבץ (מ"ג)0.040.03
אשלגן (מ"ג)27.9221.07
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.010.01
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.010.01
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.010
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.010

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.9% 9.9% 10.6% 77.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.