דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
דגים חריפים עם פלפלים אדומים
דגים חריפים עם פלפלים אדומים
דגים חריפים עם פלפלים אדומים
דגים חריפים לצהריים

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 348 גרם למנה\יחידה (כ- 8 מנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 בסיר רחב מסדרים מחצית מכמות הפלפלים (הפלפלים האדומים פרוסים לרצועות דקות והפלפלים הירוקים החריפים חתוכים לטבעות), הכוסברה הקצוצה והשום המקולף והפרוס.
  • 2 מניחים את הדגים ומעל מסדרים את המחצית השנייה של הפלפלים, הכוסברה והשום.
  • 3 מוסיפים את התבלינים (לשים לב שצריך להשתמש בקימל טחון), יוצקים לסיר את השמן והמים, מביאים לרתיחה וממשיכים לבשל על להבה בינונית שעה-שעה ורבע.
  • 4 במהלך הבישול טועמים ומתקנים טעמים במידת הצורך.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
במקום הפלפלים הירוקים החריפים ניתן להוסיף 3 קוביות צ`ילי קצוץ של דורות.

יש להשתמש בקימל טחון ולא בזרעי קימל.

עוד הצעות למתכונים

למתכונים נוספים כנסו לאתר של אלפי חיה (קיצי)

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)383110
חלבונים (גרם)48.31 13.88
פחמימות (גרם)93
מתוכן סוכרים (גרם)3.03 0.87
שומנים (גרם)16.38 4.71
מתוכם שומן רווי (גרם)1.39 0.4
כולסטרול (מ"ג)215.63 61.96
נתרן (מ"ג)595.7171.18
סיבים תזונתיים (גרם)1.62 0.47
מים (גרם)269.2677.37
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)134.6538.69
ויטמין B (מ"ג)7.062.03
ויטמין B1 (מ"ג)0.220.06
ויטמין B2 (מ"ג)0.280.08
ויטמין B3 (מ"ג)4.171.2
ויטמין B5 (מ"ג)1.80.52
ויטמין B6 (מ"ג)0.550.16
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)29.888.59
ויטמין B12 (מק"ג)4.131.19
ויטמין C (מ"ג)125.7436.13
ויטמין E (מ"ג)1.20.34
ויטמין K (מק"ג)40.4411.62
סידן (מ"ג)228.8365.76
ברזל (מ"ג)3.270.94
מגנזיום (מ"ג)88.0725.31
זרחן (מ"ג)521.08149.73
אבץ (מ"ג)3.010.86
אשלגן (מ"ג)892.68256.52
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)1.010.29
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.040.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.140.04
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.450.13
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.250.07

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.2% 21.9% 64.5% 11.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.29 (0.3 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.