דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 215 גרם למנה\יחידה (כ- 4 מנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מטגנים את השום (עדיף שום צעיר) בשמן עד שמזהיב.
  • 2 מוסיפים את הפול, מקרמלים ומוסיפים את התבלינים והמים (החמים).
  • 3 מבשלים על אש קטנה עד שמתרכך כחצי שעה.
  • 4 טעים כתוספת לבשרים.
  • 5 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אילה מגל

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)257120
חלבונים (גרם)11.71 5.44
פחמימות (גרם)2913
מתוכן סוכרים (גרם)0.18 0.08
שומנים (גרם)15.8 7.34
מתוכם שומן רווי (גרם)1.01 0.47
נתרן (מ"ג)2,058956.03
סיבים תזונתיים (גרם)11.35 5.27
מים (גרם)60.328.01
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)0.130.06
ויטמין B (מ"ג)0.510.24
ויטמין B1 (מ"ג)0.040.02
ויטמין B2 (מ"ג)0.020.01
ויטמין B3 (מ"ג)0.130.06
ויטמין B5 (מ"ג)0.10.05
ויטמין B6 (מ"ג)0.220.1
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)0.610.28
ויטמין C (מ"ג)5.642.62
ויטמין E (מ"ג)0.020.01
ויטמין K (מק"ג)1.730.8
סידן (מ"ג)3717.19
ברזל (מ"ג)0.550.26
מגנזיום (מ"ג)6.573.05
זרחן (מ"ג)28.2913.14
אבץ (מ"ג)0.220.1
אשלגן (מ"ג)81.1937.72
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.050.02
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.050.02
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.010.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.010.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
16.8% 23.4% 17.4% 42.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.39 (0.54 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.