דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פאי שקדים עם קצפת

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 78 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 הכנת הקלתית בתבנית בקוטר 24 ס"מ (ללא אפייה מוקדמת - מכינים ומקפיאים): מערבבים בקערה את החמאה המומסת ואבקת הסוכר. טורפים פנימה את הביצה ומוסיפים את הקמח עד לקבלת בצק אחיד (לא יותר מדי).
  • 2 הכנת המלית - מכינים את קרם השקדים: מקציפים את השקדים הטחונים עם הסוכר והחמאה למשך כ- 10 דקות. מוסיפים את הביצה, הרום הלבן והקמח, וממשיכים להקציף עד לקבלת קרם אחיד.
  • 3 מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.
  • 4 מוזגים את מלית השקדים לקלתית, אופים כ- 25 דקות (תלוי בתנור) ומצננים.
  • 5 מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר ומורחים מעל הפאי. מקשטים מעל עם שקדים מולבנים פרוסים (אפשר לקלות מעט לפני). מתקבל פאי שקדים וקצפת מושלם!
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
כדאי לעשות שימוש עם משקל מטבח ביתי.

ציוד נדרש: תבנית פאי בקוטר 24 ס"מ.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של יפה ימין

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)341436
חלבונים (גרם)5.03 6.43
פחמימות (גרם)3140
מתוכן סוכרים (גרם)15.26 19.51
שומנים (גרם)21.8 27.88
מתוכם שומן רווי (גרם)10.32 13.2
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)78.5 100.4
נתרן (מ"ג)15.8220.23
סיבים תזונתיים (גרם)1.25 1.59
מים (גרם)5.757.36
ויטמין A (מק"ג)11.614.84
ויטמין B (מ"ג)0.30.38
ויטמין B1 (מ"ג)0.080.1
ויטמין B2 (מ"ג)0.080.11
ויטמין B3 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B5 (מ"ג)0.110.14
ויטמין B6 (מ"ג)0.010.02
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)10.5113.44
ויטמין B12 (מק"ג)0.060.08
ויטמין C (מ"ג)1.071.36
ויטמין D (מק"ג)0.150.19
ויטמין E (מ"ג)0.080.1
ויטמין K (מק"ג)0.020.03
סידן (מ"ג)18.7724
ברזל (מ"ג)0.640.82
מגנזיום (מ"ג)0.871.11
זרחן (מ"ג)31.2339.95
אבץ (מ"ג)0.090.12
אשלגן (מ"ג)10.3213.2
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.140.18
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.120.15
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.270.34
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.250.32

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.1% 36.7% 8.5% 52.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.6 (0.62 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

קובה מצות

קובה מצות

קציצות עדשים ללא גלוטן

קציצות עדשים ללא גלוטן

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

חרוסת של סבתא ג'ילברט

חרוסת של סבתא ג'ילברט

אריסה חריפה קלה להכנה

אריסה חריפה קלה להכנה

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה
תוכן שיווקי

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה