גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | פסטה | » | פלושקה - ניוקי פולני |
5 מנות/יחידות, 344 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
המתכון באדיבות מירב קדמי
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 463 | 135 |
חלבונים (גרם) | 12.58 | 3.66 |
פחמימות (גרם) | 90 | 26 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 4.79 | 1.39 |
שומנים (גרם) | 6.65 | 1.94 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 1.14 | 0.33 |
מתוכם שומן טראנס (גרם) | 0 | 0 |
כולסטרול (מ"ג) | 43.15 | 12.56 |
נתרן (מ"ג) | 193.4 | 56.29 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 4.53 | 1.32 |
מים (גרם) | 220.32 | 64.12 |
ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין A (מק"ג) | 18.58 | 5.41 |
ויטמין B (מ"ג) | 5.02 | 1.46 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.23 | 0.07 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.11 | 0.03 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 2.74 | 0.8 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 1.27 | 0.37 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.64 | 0.19 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 33.12 | 9.64 |
ויטמין B12 (מק"ג) | 0.1 | 0.03 |
ויטמין C (מ"ג) | 18.17 | 5.29 |
ויטמין D (מק"ג) | 0.24 | 0.07 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.16 | 0.05 |
ויטמין K (מק"ג) | 4.72 | 1.37 |
סידן (מ"ג) | 37.2 | 10.83 |
ברזל (מ"ג) | 1.01 | 0.29 |
מגנזיום (מ"ג) | 48.67 | 14.17 |
זרחן (מ"ג) | 125.68 | 36.58 |
אבץ (מ"ג) | 0.83 | 0.24 |
אשלגן (מ"ג) | 780.2 | 227.07 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.36 | 0.1 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.03 | 0.01 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.29 | 0.08 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.45 | 0.13 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.42 | 0.12 |