דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
נזיד נהדר לימי החורף

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 444 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 לטגן בצל ופלפלים, להוסיף שום ופרוסות קבנוס, לטגן ולערבב.
  • 2 להוסיף מעל קימל ופפריקה ולאחר כמה דקות קרטון מיץ עגבניות ועוד מחציתו מים.
  • 3 להוסיף השעועית ולבשל על אש נמוכה. להרתיח באופן עדין.
  • 4 לאחר 12 דקות רתיחה לערבב את הבשר עם הבצל והפלפל השחור (ללא ביצה או קמח), ליצור עיגולים קטנים בידיים רטובות ולהניח בזהירות בתוך הנוזל הרותח ל- 10 דקות.
  • 5 לכבות את האש ובתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של נורית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)37083
חלבונים (גרם)26.25 5.91
פחמימות (גרם)4310
מתוכן סוכרים (גרם)6.37 1.43
שומנים (גרם)11.18 2.52
מתוכם שומן רווי (גרם)3.95 0.89
כולסטרול (מ"ג)47.42 10.68
נתרן (מ"ג)783.51176.4
סיבים תזונתיים (גרם)7.27 1.64
מים (גרם)189.9742.77
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)98.2822.13
ויטמין B (מ"ג)4.491.01
ויטמין B1 (מ"ג)0.150.03
ויטמין B2 (מ"ג)0.140.03
ויטמין B3 (מ"ג)3.090.69
ויטמין B5 (מ"ג)0.520.12
ויטמין B6 (מ"ג)0.520.12
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)65.0114.64
ויטמין B12 (מק"ג)1.030.23
ויטמין C (מ"ג)155.0434.91
ויטמין E (מ"ג)1.770.4
ויטמין K (מק"ג)13.122.95
סידן (מ"ג)71.4516.09
ברזל (מ"ג)3.560.8
מגנזיום (מ"ג)54.8612.35
זרחן (מ"ג)178.4540.18
אבץ (מ"ג)3.590.81
אשלגן (מ"ג)663.36149.35
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.210.05
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.040.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.170.04
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.040.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.040.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.3% 12.8% 30.1% 48.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.16 (0.18 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.