גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | מרק עדשים |
8 מנות/יחידות, 125 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. זמן ההכנה כולל גם את זמן השרית העדשים. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 284 | 227 |
חלבונים (גרם) | 17.25 | 13.8 |
פחמימות (גרם) | 45 | 36 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 2.28 | 1.82 |
שומנים (גרם) | 4.22 | 3.38 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 0.28 | 0.23 |
נתרן (מ"ג) | 443.74 | 354.99 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 19.91 | 15.93 |
מים (גרם) | 45.14 | 36.11 |
ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין A (מק"ג) | 6.61 | 5.29 |
ויטמין B (מ"ג) | 0.39 | 0.31 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.03 | 0.02 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.02 | 0.01 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 0.13 | 0.1 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 0.09 | 0.07 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.12 | 0.09 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 9.56 | 7.65 |
ויטמין C (מ"ג) | 6.77 | 5.42 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.03 | 0.02 |
ויטמין K (מק"ג) | 26.24 | 20.99 |
סידן (מ"ג) | 21.48 | 17.18 |
ברזל (מ"ג) | 0.34 | 0.27 |
מגנזיום (מ"ג) | 7.41 | 5.93 |
זרחן (מ"ג) | 24.33 | 19.46 |
אבץ (מ"ג) | 0.17 | 0.14 |
אשלגן (מ"ג) | 106.46 | 85.17 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.05 | 0.04 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0 | 0 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.05 | 0.04 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.02 | 0.02 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.02 | 0.02 |