דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגת שוקולד צ`יפס ובננות
עוגת שוקולד צ`יפס ובננות
אין על שילוב טעם הבננה עם שוקולד

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 59 גרם למנה\יחידה (כ- 20 פרוסות (תלוי בגודל))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 יש להקציף (אפשר ידנית או בעזרת מטרפה) 2 ביצים שלמות יחד עם הסוכר הלבן ו- 1/4 כוס הסוכר החום.
  • 2 יש להוסיף את השמן באיטיות, אחר כך את הבננות המעוכות, הקינמון, הקמח התופח והסודה לשתייה. כעת בערבוב מינימלי להוסיף 3/4 כוס שוקולד צ`יפס.
  • 3 להעביר את העיסה לתבנית 24, או 2 תבניות אינגליש קייק או קוגלהוף (תבנית משומנת ומקומחת). לפזר את יתרת השוקולד צ`יפס וכפית סוכר חום.
  • 4 לאפות בחום בינוני 170 מעלות כ- 30-40 דקות, עד שקיסם הננעץ יוצא יבש.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אם העוגה משחימה מהר מאוד ועדיין לא אפויה מספיק, אז יש להניח בריפיון נייר כסף/אפייה ולהמשיך לאפות כרגיל.

ציוד נדרש: תבנית 24, או 2 תבניות אינגליש קייק או קוגלהוף.

עוגה טעימה שחוסלה על ידי הילדים (שלא האמינו שיש בננות בפנים).

עוד הצעות למתכונים

כנסו לדף הפייסבוק של רחלי בזוב

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)210356
חלבונים (גרם)2.16 3.66
פחמימות (גרם)2746
מתוכן סוכרים (גרם)11.3 19.17
שומנים (גרם)10.7 18.15
מתוכם שומן רווי (גרם)1.94 3.29
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)21.58 36.6
נתרן (מ"ג)86.71147.09
סיבים תזונתיים (גרם)0.42 0.71
מים (גרם)15.8126.82
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)9.7416.53
ויטמין B (מ"ג)0.370.63
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.040.07
ויטמין B3 (מ"ג)0.110.18
ויטמין B5 (מ"ג)0.140.24
ויטמין B6 (מ"ג)0.070.11
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)5.799.82
ויטמין B12 (מק"ג)0.050.09
ויטמין C (מ"ג)1.322.24
ויטמין D (מק"ג)0.120.2
ויטמין E (מ"ג)0.080.13
ויטמין K (מק"ג)0.110.18
סידן (מ"ג)6.911.7
ברזל (מ"ג)0.170.28
מגנזיום (מ"ג)5.078.6
זרחן (מ"ג)14.9625.38
אבץ (מ"ג)0.10.17
אשלגן (מ"ג)66.31112.49
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.120.21
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.10.16
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.220.37
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.20.34

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1% 26.7% 5.4% 66.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.37 (0.37 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.