דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגת אננס ריחנית
עוגת אננס ריחנית
עוגת אננס ריחנית
עוגה עם פלחי אננס מיובש

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 88 גרם למנה\יחידה (כ- 20 מנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מקציפים את החלמונים ואת הסוכר למשך 5 דקות במהירות גבוהה.
  • 2 מנמיכים את המהירות ומוסיפים בהדרגה את כוס השמן.
  • 3 מוסיפים את מיץ האננס.
  • 4 מקפלים לתערובת את החלבונים שהקצפנו עם 3 כפות סוכר, ולבסוף מקפלים את הקמח המנופה ואת אבקת האפייה.
  • 5 משמנים סיר פלא במרגרינה או חמאה בנדיבות ומעל מפזרים סוכר.
  • 6 מניחים את פרוסות האננס המיובש בצידי התבנית ובתחתית התבנית.
  • 7 שופכים את התערובת על פרוסות האננס בזהירות, כך שפרוסות האננס לא תיפולנה.
  • 8 אופים בתנור למשך 50 דקות על 160 מעלות בטורבו.
  • 9 מוציאים את העוגה, מקררים והופכים.
  • 10 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: סיר פלא.

- פרסומת -

כנסו: ספר המתכונים של מירי צדוק

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)290 קלוריות330 קלוריות
חלבונים4.7 גרם5.3 גרם
פחמימות37 גרם42 גרם
מתוכן סוכרים5.3 גרם6 גרם
שומנים14.8 גרם16.8 גרם
מתוכם שומן רווי2 גרם2.2 גרם
מתוכם שומן טראנס6.5 מ"ג7.3 מ"ג
כולסטרול63.2 מ"ג71.9 מ"ג
נתרן56.5 מ"ג64.3 מ"ג
סיבים תזונתיים1.9 גרם2.1 גרם
מים12.9 גרם14.7 גרם
ויטמין A34 מק"ג38.7 מק"ג
ויטמין B (סה"כ)395.9 מק"ג450.4 מק"ג
ויטמין B16.8 מק"ג7.7 מק"ג
ויטמין B278.7 מק"ג89.5 מק"ג
ויטמין B312.8 מק"ג14.5 מק"ג
ויטמין B5260.6 מק"ג296.5 מק"ג
ויטמין B628.9 מק"ג32.9 מק"ג
חומצה פולית - ויטמין B98 מק"ג9.1 מק"ג
ויטמין B120.2 מק"ג0.2 מק"ג
ויטמין D0.4 מק"ג0.5 מק"ג
ויטמין E3.6 מ"ג4.1 מ"ג
ויטמין K0.1 מק"ג0.1 מק"ג
סידן9.6 מ"ג10.9 מ"ג
ברזל298.1 מק"ג339.1 מק"ג
מגנזיום2 מ"ג2.3 מ"ג
זרחן33.7 מ"ג38.3 מ"ג
אבץ219.3 מק"ג249.5 מק"ג
אשלגן23.6 מ"ג26.8 מ"ג
חומצות שומן רב בלתי רוויות8.7 גרם9.9 גרם
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 320.2 מ"ג22.9 מ"ג
חומצה לינולאית-אומגה 68.6 גרם9.8 גרם
חומצות שומן חד בלתי רוויות2.6 גרם2.9 גרם
חומצת שומן אולאית-אומגה 92.5 גרם2.8 גרם

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.2% 25.5% 8% 63.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.