גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | מטבח איטלקי | » | לזניה בטטה |
16 מנות/יחידות, 125 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
ציוד נדרש: תבנית מלבנית בינונית.
שיטת ההכנה כוללת גם בישול. באדיבות דורות.
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 203 | 163 |
חלבונים (גרם) | 8.7 | 6.95 |
פחמימות (גרם) | 34 | 28 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 3.54 | 2.83 |
שומנים (גרם) | 3.43 | 2.74 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 1.62 | 1.29 |
כולסטרול (מ"ג) | 7.75 | 6.19 |
נתרן (מ"ג) | 180.86 | 144.54 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 2.04 | 1.63 |
מים (גרם) | 61.23 | 48.93 |
ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין A (מק"ג) | 508.73 | 406.58 |
ויטמין B (מ"ג) | 0.93 | 0.74 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.04 | 0.03 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.04 | 0.03 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 0.37 | 0.3 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 0.37 | 0.29 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.11 | 0.09 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 4.9 | 3.92 |
ויטמין C (מ"ג) | 10.27 | 8.21 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.84 | 0.67 |
ויטמין K (מק"ג) | 51.4 | 41.08 |
סידן (מ"ג) | 124.9 | 99.82 |
ברזל (מ"ג) | 0.78 | 0.62 |
מגנזיום (מ"ג) | 28.42 | 22.71 |
זרחן (מ"ג) | 23.89 | 19.09 |
אבץ (מ"ג) | 0.17 | 0.13 |
אשלגן (מ"ג) | 219.45 | 175.39 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.04 | 0.03 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0 | 0 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.04 | 0.03 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0 | 0 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0 | 0 |