דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
חובה על שולחן המנות הראשונות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 211 גרם למנה\יחידה (כ- 10 מנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מטגנים את הבצל עד להשחמה.
  • 2 שולקים את העגבניות במים רותחים לדקתיים על מנת לקלף את הקליפה החיצונית, ואז חותכים לריבועים קטנים.
  • 3 מוסיפים לבצל המטוגן את השום הכתוש, מטגנים דקה וכבר מוסיפים את העגבניות ומבשלים עד לצמצום הרוטב.
  • 4 מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה ואת האריסה החריפה ומערבבים.
  • 5 מוסיפים מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
  • 6 מומלץ להגיש קר - בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אניטה חיים

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)6531
חלבונים (גרם)2.25 1.07
פחמימות (גרם)115
מתוכן סוכרים (גרם)5.84 2.77
שומנים (גרם)2.11 1
מתוכם שומן רווי (גרם)0.16 0.08
נתרן (מ"ג)102.0848.45
סיבים תזונתיים (גרם)1.76 0.83
מים (גרם)192.991.55
ליקופן (מ"ג)5.232.48
ויטמין A (מק"ג)46.5522.09
ויטמין B (מ"ג)1.640.78
ויטמין B1 (מ"ג)0.080.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.050.02
ויטמין B3 (מ"ג)10.47
ויטמין B5 (מ"ג)0.280.13
ויטמין B6 (מ"ג)0.20.1
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)29.1613.84
ויטמין C (מ"ג)43.2220.51
ויטמין E (מ"ג)0.980.47
ויטמין K (מק"ג)25.5912.15
סידן (מ"ג)31.815.09
ברזל (מ"ג)1.380.65
מגנזיום (מ"ג)20.279.62
זרחן (מ"ג)63.4530.12
אבץ (מ"ג)0.350.16
אשלגן (מ"ג)444.4210.92
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.110.05
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.10.05
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.040.02
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.040.02

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
10.3% 12.4% 13.2% 64.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.16 (0.19 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.