גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | מרקים | » | מרק בטטה ודלעת ערמונים |
9 מנות/יחידות, 458 גרם למנה\יחידה (8-10 מנות)
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 254 | 55 |
חלבונים (גרם) | 8.67 | 1.89 |
פחמימות (גרם) | 44 | 10 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 15.06 | 3.29 |
שומנים (גרם) | 5.22 | 1.14 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 1.25 | 0.27 |
כולסטרול (מ"ג) | 6.67 | 1.45 |
נתרן (מ"ג) | 679 | 148.15 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 5.14 | 1.12 |
מים (גרם) | 396.73 | 86.56 |
ויטמין A (מק"ג) | 1,475 | 321.73 |
ויטמין B (מ"ג) | 6.86 | 1.5 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.2 | 0.04 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.31 | 0.07 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 4.68 | 1.02 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 1.14 | 0.25 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.49 | 0.11 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 30.07 | 6.56 |
ויטמין C (מ"ג) | 26.24 | 5.72 |
ויטמין E (מ"ג) | 2.05 | 0.45 |
ויטמין K (מק"ג) | 8.21 | 1.79 |
סידן (מ"ג) | 71.13 | 15.52 |
ברזל (מ"ג) | 2.14 | 0.47 |
מגנזיום (מ"ג) | 48.15 | 10.51 |
זרחן (מ"ג) | 137.89 | 30.08 |
אבץ (מ"ג) | 0.82 | 0.18 |
אשלגן (מ"ג) | 785.03 | 171.28 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.6 | 0.13 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.02 | 0 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.58 | 0.13 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 1.32 | 0.29 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 1.09 | 0.24 |